Cherrylipps

Tankad,Packad och Klar!

Yes my friends..nu har man tankat bilen full å packat resväskan, så i morgon bitti bär det av ner till Småland... Men som vanligt när jag ska packa så blir det på tok alledles för mycke! Vet int hur jag lyckas.. men man tänker ju .......    '' Detta KAN ju va bra att ha'' och sen använder man ändå inte ens hälften av alla kläder,skor å grejer!
Men men..så ä dä.. har säkert glömt nått också, de ä ju rätt vanligt de mä!

Nåja..nu blir de nog till att nanna kudde, så man orkar upp imorgon samt att man är pigg å allert bakom ratten.
Sen va de ju de här med släpvagnen också..jisses..lite smått orolig ä man ju, men vi få hålla tummarna för att de går bra!


Vi kanske ses efter vägen, håll er undan bara!

Take care!

//Cherrylipps

..Hey Ho Let´s Go..

Jajemus..sicken vecka..strålande väder varje dag..har sutte å försköt få lite färg på näsan iaf..eller ja..färg å färg, fräknar ä de enda en annan får! Suck..men men.
Har haft å göra hela veckan faktiskt, har mestadels vart mä Malin (Ronny), va ju mä henne ut te stallet i Torsdags å körde Lappen, hästen hennes och sicken färd sen..jisses! =o) När vi kom tillbaka så hade jag lera,stenar å en PINNE i naveln!!!!! Pluss att ja hade fått stenskott på tuttarna..aj! =o/ De ni =D Då kanske ni förstår att de gick undan på grusvägen...hehehehe.

Jao, vad ha man mer gjort då? Hmm.. jo igår höll ja ju på å bryta ihop av tristhet! Vackert väder, vi grilla å hade oss och då kännde ja att ja kan bara inte sitta hemma å ruttna en fredagkväll som denna, så jag ringde Malin å hon hade lika tråkigt hon..så då tog ja pärlan min å for ner te bruden..sen satt vi å älta där en stund om va tusan vi skulle hitta på! Båda två va iaf helt inställda på att vi inte bara skulle sitta hemma å tyna bort.. så vi tog min bil å åkte mot okänd slutstation.. tog raggarundan på byn först, inte mycke å ha som ni kan förstå, så då åkte vi te alfa, lika trist där..såååå vi fortsatte te Bollnäs!
Där satt vi å åkte runt runt..tills vi stanna till på statoil å köpte snus, sen satt vi där en stund å kika på fölk å bilar.. Å så kom Modin, en grabb som man int ha sett sen man gick i skolan! Prata lite skit mä han då.. sen for vi iväg igen, å tog en repa bort mot S-hamns vägen, men kom int så långt försen vi mötte min bror i galaxien..
Så då vände ja lite snyggt i korsningen (ingen som såg) å så skulle vi försöka hinna ikapp han, men icke sa nicke.. han försvann..så då skicka ja sms å fråga vart han å den där bruden skulle, dom skulle te Kilafors å lyssna på Basse som spela.. Kul tyckte vi då.. och åkte dit! =o)
Stog där å kolla på fulla människor å språka lite..sen lessna vi ganska snabbt, så kul va de inte..så vi åkte tebaka te bollnäs, tog en repa..sen hem!
Men vi hamna i Alfta en stund också..hörde de ryktades om att de skulle finnas kaffe där ju, och då ä ju inte lilla Linda sen på att få sig en kopp =P Så vi for dit, de va Malins ex som skulle bju på kaffe.. men int faan hade han nå kaffe..jävla sätt! Satt å surra lite där en stund..sen tyckte ja de va dax å åka hem, va ganska trött!
Så vi kom la hem te Malin vid 2 tiden..sen satt vi å prata i bilen te 3..hehe..så man va ju int hemma försen halv 4 iaf!
Det va min fredag de, kul hade vi iaf.. de hela kanske int lät så spännande, men när jag å Malin ä ute på kan va som hellst ske =o)

Bruden ringde i morse också å tyckte ja skulle komma på en kaffe..så jag ha sutte där nån timma idag också å surrat.. känns som om ja lika gärna kan flytta in hos henne snart! Haha..

Och i morgon bär det av te Jönköping..Hey Ho Let´s go..och gissa vem som ska mä?????? Jo.. Malin såklart =o)
Jag ska köra med släpvagn å grejer..jisses.. få la se hu de går.. ska bli spännande..
Men de ska bli kul att hon följer med iaf. vi har som sagt ganska skojj ihop och de kan hända vad som hellst..

Jaja..den som lever få si!
Nu har ni iaf fått en lita uppdatering på vad som hänt hos mig..

Have a nice day and take care!!

//Cherrylipps

Vår känslor...

YES! Nu verkar våren ha kommit på allvar här uppe också.. har vart strålande sol sken i flera dagar nu, även idag är det toppen väder! Man blir så glader, tänk va lite sol kan göra=o)
Det är så de spritter i en!!

I Söndags passade jag på att tvätta pyxen (min bil)  den glänste så in i norden efter en mycket nogrann tvättning!
Och igår så dammsög och torkade jag hela bilen invändigt, så nu är den vårstädad också, skönt! Det behövdes kan jag lova!!!

Jao..sen när man stog där och spola av mattorna till bilen så ringde Johan och fråga om ja int kunna bju på en kopp kaffe..han va ändå i krokarna..nästan iaf..Alfta.
Och självklart kunna ja de, han ha ju vart så snäll och bjudit mig på kaffe de gånger ja vart hos honom om nätterna och sen klagar jag väll inte på att han ville komma heller....
Mor å Far tyckte han va en trevlig prick! Det va ju kul å höra må jag säga, för farsan brukar int säga mycke annars.. men han tyckte han verka mycket glad och trevlig och det stämmer ju!! =o)

Sen igår kväll vid en 8 tiden så åkte jag hem te han..han ville ha lite sällskap sa han och det ä ju klart man ställer upp! Vet ju själv hu trist de ä å sitta själv om kvällarna.. kom hem vid 3 tiden i natt!

Så igår va det en riktigt fin dag måste jag säga! Vackert väder, bilen ren å fin och sen fick man träffa Johan 2 ggr!

I´m happy!!

//Cherrylipps

Rock´n´Roll night...

Hoppsan då..va visst ett tag sen man skrev nå här..men ska jag va helt ärlig så har ja int örskat sutte vid datan på ett par dagar, har int haft nån lust alls =o/

Men jag kan ju berätta att i helgen va ja till Leksand på Ejendals arena, på 50-tals kväll! Var en massa rock legender som uppträdde, bl.a Wanda Jackson, Rock Ragge, Rock Olga, Bill Hayles, Brolle  mfl mfl..
Jäkligt bra artister å bra musik..men MYCKE fölk!!! va runt 5000 pers..de ni! Men det var en upplevelse iaf att få se alla dessa stjärnor!
Jag växlade mellan å sitta på läktaren, tog en liten runda och kika på vad utställarna hade att erbjuda och sen va man ju ner vid scenen å kolla lite också...
Hade klätt upp mig också..pinup stilen fick de bli! Men ormskins skorna från 40-talet höll på å ta kål på mig! Fy satan va ont i tassarna jag hade, efter att ha stått på dansgolvet i 2 timmar! Måsta ju invänta att Brolle skulle komma så man fick se hur han såg ut... =o) Inge fel på den grabben inte! Mums!
Det bidde en hel kväll iaf.. kom la dit vid helv 7 tiden på kvällen..å åkte ''hem'' vid halv 3 på natten, så man va något mör i kroppen på Söndagen, men de va en upplevelse som sagt!



//Cherrylipps

Sunshine in my heart

Sicket vackert vår väder det var idag då!!! Vakna runt 8 tiden å släppte ut vovvarna..sen gick jag å la mig igen..ingen annan va ju vaken, lite trist tyckte jag då och somna om och söv te 9 ist.
Drömmde en jävligt verklig dröm må jag säga..va som om ma kännde de man tog i osv..men va de va håller jag fö mig själv...he he heee ;-)
Nåja..då jag klev upp så kollade jag ut genom fönstret ner mot garaget,som jag alltid gör..då få jag se en gubbe som står å viftar mä ett fälgkors och jag som stog där i bara nattlinnet, skynndade mig att vända mig om å ta på mig morgonrocken..sen när ja titta igen va han borta! Frågan ja ställde mig själv var: ''Var det verkligen någon där över huvutaget?'' Såg jag i syne? drömmde jag? har ja blitt helt slut i luvan, eller vad vare???
Så jag gick te mor min och fråga..hon gick ut å titta, men ingen där.. frågade bror min, men hade hade inte sett nån.
Så ett tag fundera ja på om ja måste ha sett i syne,allvarligt!
Ja..sen tänkte ja int så mycke mer på de, gick ut i solen å satt där å språka med mor... sen va ja ner på byn en sväng å köpte snus å hälsa på Malin och hennes häst en snabbis... Sen när ja kom hem så hade morsan pratat med Olle, grannen! Då vare ju han som hade vart hit å lånat ett fälgkors! Han hade sett mig och vinkat... PJUH! Sicken tur att de va nån där då... då ä ja iaf int helt väck i skallen!!!!
Så de kan bli när man ä nyvaken å tankspridd!! =o)

Men iaf. så har det i övrigt varit en helt underbart vacker dag idag! Villket väder!!! tänk om de vore så här varje dag.. vad glad man skulle vara då...
Nehe..nu ä de dax att gö sig lite mat!

Over And Out

//Cherrylipps

Working Hard

Började ju jobba i Tordags ja då..de ni! Trodde ja aldrig skulle få någe jobb..hade börjat tappa den gnistan..men så ringde dom ju i Ondags, så i Tordags va de bara att dra sig upp vid en 4 på morgonen å glida iväg ner te Bollnäs..snor halt va de också!!
Blyg som man är..(JA! Jag ÄR blyg..även om dom som känner mig inte tror det, men jag är fruktansvärt blyg och folkskygg!!!!!!!) klev man försiktigt in där då och försökte göra sig så osynlig man på någe vis kunnde, innan dom upptäckte mig. Dom brudarna jag skulle jobba med var super trevliga och roliga, så där kom man ju in sig ganska så snabbt iaf.
Åkte ju på att flyttstäda en lägenhet jag å en till vikarie..jisses amalia..trodde vi aldrig skulle bli klara med den.. så vi fick fortsätta med den i Fredags också..sen har vi två till som ska va klara i morgon måndag! Jippi! =o/
Och jag tycker ju då..att även om man beställer flyttstädning av en firma, så kan man väl åtminstone kanske dammsuga av lite själv och torka å grejja..men neeeej då! Bara ta ut allt, sen skita i resten!! FY FAN! Hur de ser ut..inte nådigt. Men de ä bara att bita ihop..på med handskarna å puttsa så det blänker!! Det ger ju pengar iaf..alltid nått... man ska va glad att man får nån krona och att man har nått att göra om dagarna..även fast de inte kanske är drömjobbet, man ska vara lycklig för de lilla man har!

Så i Fredags va jag också å jobbade då..klev upp 4...sen hem duscha å klädde om..sen åkte jag och drack kaffe igen..kom hem 4 i Lördags morse..så sammanlagt va ja ju vaken i 1 dygn! Gissa om Linda var trött igår!!!! Yes...
Men int gö de nått..näää.. tog igen det igår kväll, gick å la mig tidigt och sov te 9 i morse..ska nog gå å sova lite middag nu också..sen blire tidig kväll igen om jag ska orka med morgon dagen, för den lär ju bli JOBBIG..stressig om inte annat..

Så ä dä och så förblir det!
Have a nice day!

//Cherrylipps

...Happy Happy...

Jisses..idag sov man alldels för länge igen..inte bra det! Va ju ut på en massa igår,så man va lite sliten.. först massage, fan så skönt de va! Knaka i ryggen å nacken..så gött..fast ont på samma gång, men ja tycker de låter så härligt så jag bara garvar såfort han tar i å knäcker till =o) Man va lite vimmelkantig efteråt och öm!
Sen hem å svida om å sen va jag på bio med Jenny och hennes farmor, va å titta på Angel..tyckte den verka bra då dom visat på tv. men de va den icke...mycket missnöjd med den filmen faktiskt!!
Men men..sen kom man la hem vid 21 tiden..då ringde Malin (Ronny) och ville komma upp en sväng, å de fick ho ju..självklart..vi satt å prata te kl 2 inatt..så de va nog därför man sov så jäkla länge i morse =o/ Vakna 10... halva dan borta ju!!
Hann int mer än vakna å käka frukost så ringde dom från Grängsbo Service och fråga om jag vela jobba i möra å på Fredag!! Jippi!! Sa ja då..nästan iaf..skojj att äntligen få någe jobb, så man ha nått å göra på dagarna.. visserligen är det bara timvikarie, men de ä iaf nått, så i morgon Torsdag, börjar jag kl 07.00 i Bollnäs... GREAT!!!!
Äntligen!!!!!!

Jaa..efter de så bidde de ett dopp i duschen..sen ringde Malin igen å undra om ja int kunna komma ner en sväng å dricka kaffe...och visst.. bara att hoppa i lite kläder, så va man nere =o)
Satt la där en stund å gagga igen då.. sen hem..äta..å ner på byn å handla åt bror.
Så nu har man kväller igen..gött sö.. blir nog bingen ganska tidigt i kväll..måste ju åka runt 6 tiden i möra bitti...om inte tidigare, eftersom de vräker ner snö nu, så man kan ju ana villket väglag de är i morgon..INTE kul...

Nåja..I´m happy know and that´s good!!

//Cherrylipps !

Good Shit

Va ju meningen man skulle åkt te Bollnäs idag med Jenny, men precis då klockan ringde fick jag sms av henne att hon hade fått iväg å jobba..så de bidde inge, så då vare bara te att somna om igen..såå skönt!
Meen sen efter 9 tin så ringde Malin, hon mådde int så bra å behövde nån att prata med över en kopp kaffe..så då vare bara att skutta upp, käka lite frukost å sen iväg ner te henne..
Satt la där nån timme å prata å drack kaffe..good shit you know! Sen hem en snabbis å sen skjutsa morsan te sjukan..hon ha ju mått dåligt i några dagar nu å haft 39 i feber skit länge..hela dagarna! Så hon hade fått en tid hos doktorn..så då satt man där i väntrummet medans hon va in i ca 1h.. satt å glodde på tv å konstigt fölk som kom å gick.. ganska kul å sitta å kolla på folk ibland =o)

Nu ikväll ha man lagat middag te hela huset å donat i köket..så nu ä man lite trötter..har gjort lite idag iaf! I morrn ska jag te Furudal å rätta i ryggen å jag som har såååå ont i höfterna..kommer nog kännas!! Aj aj aj.. meeen det ska bli skönt också att få ryggen fixad!!

Nähä..over and out!

//Cherrylipps

Rockin Tonight

Jaoo..va ju ute på igår jag då.. Trevligt värre!! Malin (Ronny) tjata på att jag skulle mä till kåken igår kväll, jag sa att jag mer än gärna kunna köra..men nej då..det fick ja inte..jag skulle dricka sa hon. Så jag tog mig nån öl då iaf..bara för att va snäll då.
Börja med att vi skulle på nån förfest i Söräng, kännde int en kotte..men de gick ju bra iaf. Sen åkte vi runt lite inne i Bollnäs bara fö att fördriva tiden lite innan vi sen åkte te kåken.
Till en början va de relativt trist måste ja säga, men sen så..sen jävlar va de skojj =o) Bidde lite roligare när det kom mer fölk som man kännde..som Gitte och Urban te.x.
Twista gjorde man ju också då..å de känner jag av idag kan ja lova!! Fy satan va ja ha ont i mina höfter, trodde ja int skulle ta mig ur sängen i morse...aj aj.. men de gör inget.. jag hade de så trevligt så!!!
Kom la hem nångång vid 4 tin eller nå i morse..lagom vettni, sen va man uppe å skutte vid 8 sen, så ja ha bara söve i 4 timmar så man känner ju sig något seg om jag ska va ärlig.

Va ner en sväng te Jenny också på eftermiddagen å tog mig en kopp kaffe och så gick jag igenom kvällen med Gitte..lite små kul faktsikt! =o)

Nu väntar de mat iaf, är ju en aning hungrig också..det tar på krafterna att dansa halva nätterna!
Men än en gång..fasen så skojj de va, både att få komma ut och sen få träffa gammla vänner som man int sett på flera år.. I Like It!!

//ChErRyLiPpS

Rockin' In My Coffin

Följde med brorsan till Ludvika i Fredags jag då vettni och bytte jänkebil.. Fick köra chryslern jag å..tufft sidu! Första jänkebilen som bror haft som jag fått köra och jag fick godkänt också!! Inte illa inte...
Va in te Rauno en sväng också, min morbror, satt där å fika lie å sånt.. innan vi gled vidare mot Ludvika. Kom la dit vid 5 tiden, då passa vi på å käka lite pizza också..gott gott.
Men jisses vad döv man var innan man va framme, inte nog med att framvagnen gnissla i minsta gupp, det skrammla, de blåste rakt igenom och det..jaaa..man hörde knappt va man själv tänkte.

Fick sitta å vänta i nästen 1 timma på att de andra nissarna skulle dyka upp med den andra bilen också, dom åkte ju ända från Mantorp nånstans..
När de väl kom så kika dom lite runt bilarna och på motorn...sen skrevs de papper och så va de klart! Smidigt..
Men snacka om likbil brorsan köpte då,undra hu många ''coffin'' som åkt i den.. eller de va en fd. sjuktransport..rätt så häftig om ja få sägat själv! Var lite skeptisk till å börja med, då de inte fanns nått innertak, sprucken panel och hälfen av bilens delar låg i hela skuffen å baksätet..å så stank den möggel..så jag bidrog med en doftgran ja då vi stanna för å tanka, så de skulle lukta lite gott iaf då.
Men ju mer vi åkte i den, så ju mer fäst blev ja faktiskt..den va riktigt tuff!! Just ja..kanske ska säga va de va också.. en Ford Galaxie HGV-64a. Snygg sidu.. och hem kom vi  också, va hemma runt 10-tiden på kvällen..trötta men belåtna må jag säga!

Det va en trevlig Fredag hel enkelt..kul å komma ut på lite med bror ibland å.

//Cherrylipps

Once agian..

Oooja..inatt fick man söva ordentligt iaf! Skicka upp Presley mä ''mormor''..så i morse vakna man utvilda å allert!
Satt å käka frukost å läste tidningen å då fick ja se på ''jobb sidan'' att Grycksbo Services skulle ha nån träff på arbetsförmedlingen kl 1 idag..så jag fixa till mig och åkte ner då, för å höra om dom hade nå jobb å erbjuda, man börjar ju bli ganska så desperat nu och känner att jag bara MÅSTE ha ett jobb.
Dom stog la å tjattra lite där, sen fick man om man ville ta en liten kort intrevju med dom personligen sen då.. så de va bara å ta en nr. lapp dä å sitta å vänta snällt... och jisses vad jag väntade!!
Satt i över 1 timme å glodde...höll faan på å somna, hade de funnits en säng till hands så hade ja lagt mig där.

Men till sist så fick man komma in..språka lite mä dom och la upp mina erfarenheter..hmm..de där lät ju kanske de å..''la upp''..men jaa..jag sa vad ja kunde, lämna referenser å grejjer, dom tyckte de hela lät mycket bra och att jag kunde vänta mig att dom skulle höra av sig!
Så nu är det bara att hålla tassarna för att man får lite timmar där då, för de va just de dom sökte.. timvikarier..men vadå? Det är alltid nått!!!

Så denna dag är jag mycket nöjd med faktiskt! och i möra bär de av te Ludvika, ska följa med bror min å byta bil..
jag skulle få va chaffis åt han i Chryslern, så han slapp köra! Och självklart ställer man upp! =o)
Bara hoppas vi kommer hem igen med den härken han ska byta åt sig..de återstår att se!!


Ha en fortsatt fin qväll allesammans!!!

//Cherrylipps


image10

Lurvetuss

Jisses sicken morgon, man vakna till.. alla djuren väsnades å Presley kraffsa på dörrn så ja undrar om de finns nån färg kvar på den nu.. Rörmokaren kom ju idag å skulle fixa nere i bastun, å dom jäklarna kom kl 07.00 å då satte ju hela jävla högen igång å skälla å ha sig.. så de va bara att kliva upp de!

Sen fick ja sms av Malin (Ronny) ho ja va på kalas hos igår..å fråga om ja int kunna komma ner en litta sväng, så då gjorde ja de då efter ja käkat lunch..så jag ha sutte hemma hos henne ja mest hela dan å tittat på när ho städat akvariet!! Mycket rogivande..hehe.. näärå.. var barnvakt åt kissemiss lurvetus ungarna ja.. va ju två st som kom klättrandes upp längs byxbenet när ja satt i soffan..så där bidde ja sittandes, mä två lurtussar som bråka i knäet.. så gulligt så!
Bitts gjorde de små rackarna också..jävla sicka vassa gaddar de hade, högg i fingrana så ja trodde dom skulle ryka.

Nu har ja sutte å kikat på lite tatueringar, ä så himmla sugen på å gadda mig igen.. vet exakt vad jag ska göra också! Har 3 på G! Men man ska ha pengar å en bra tatuerar till hands också..
Mmm..få nog sova på dä.

Ciao!!
//Cherrylipps

Som gått...

Dom ha ju hållit på å joxat en massa mä sidan, så man har ju int kunna skrive någe..men nu så, funkar allt som de ska igen..tror ja.....
Har inte hänt så mycke sen sist heller så de ha inte vart så mycke att uppdatera, om man säger så!

Har iaf vart på födelsedags kalas idag..eller jaa..kalas å kalas.. ho fyllde 22 bruden =o) ''Ronny'' eller Malin som hon heter i vanliga fall. Smeknamnet Ronny fick ho när vi gick på skolan,jag va Ragge ja! Fölk tyckte väll att vi var som Ronny å Ragge, fast igentligen var personligheterna tvärt om på oss..men men..jaa.
Kom ju på de i morse då, att de va 1a April å att ho fyllde år..April skämt som ho ä.. så jag slängde iväg ett grattis sms, å då bidde man bjuden på smörgåstårta hux flux..å de kan man ju int tacka nej till. God var den också!

Vad mer som skett idag, ä la att ja va en sväng te min Moster å hälsa på å fika lite..skojj å gö nå annat än å bara sitta hemma å glo, som man gör i vanliga fall...

Nää..nu väntar nog kudden på mig,lite små trötter ä man..har nog fått fö mycke frisk luft idag!!

Sleep Tight!

//Cherrylipps