Cherrylipps

*~Gott Nytt År~*

Jaha...då har ännu ett år gått då.. och vad har man fått utav det? Inte spec mycke om jag ska vara ärlig, men DAMN va fort detta år har gått!!!!
Nu hoppas jag bara och det jag önskar mig allra mest av nästa år är att jag får ett jobb!! Då skulle allt bli så mycke lättare... Bara att hålla tummarna.

Nåja.. jag önskar er alla bloggläsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Take care!
//Cherrylipps*

I´m Back!!

Jahaja.. satt och kika på ''efter 10'' på tv´n och dagens handlingar var om bloggar och det va då jag kom på det.. ''Fan..jag har ju också en blogg..när skrev jag där sist?'' Jo..som ni säkert sett, Juli va nog sist. Jag har helt enkelt glömt bort att blogga. Men jag har ju sett att folk undrat vart jag tagit vägen,så nu ska jag verkligen skärpa mig och försöka skriva lite mer.
Jag kan ju inte sitta här och rabbla upp vad som hänt sen sist..det skulle bli en hel bok! Så jag skriver väl helt enkelt som om inget har hänt.. =P

Nu har iaf vintren kommit på riktigt här uppe och den var verkligen efterlängtad, för en jul utan snö är ingen riktig jul.. Men nu verkar det inte finnas nån hejd på snöandet, det bara vräker ner och jag måste ut och skotta, men vad tjänar det till? jag kan stå där med snöskyffeln hela dagen,så mycke snöar det faktiskt.
Igår kväll var det nervöst kan jag lova, jag har kört längs landets vägar i alla olika väderslag.. men igår då jag åkte från edsbyn va nog de värsta hittills, det tar vanligtvis 30min mellan byn och Bollnäs.. men igår tog det över 1h, alla låg och kröp i 50km/h, snön vräkte ner och det blåste, det enda man såg var reflex stolparna.. Hugaligen.
Men hem kom jag iaf.. =o)

Nåja..jag hinner inte skriva så mycke mera, fö nu åker jacka,mössa å vantar på och ut å gräva fram snöskyffeln..

Men som sagt..jag lovar att försöka skriva en rad eller två nu framöver!!

Take care
/Cherrylipps*


(Min Nya mössa..komentarer tack) =o)