Cherrylipps

Fort Fort!

Vart tar dagarna vägen igentligen?? Såg ju nu att  det var en vecka sen jag uppdaterade min lilla blogg här.. oj oj.
Det går verkligen fort nu för tiden och förut tyckte man att veckorna aldrig gick.. Nåja, det är väl iof positivt, eller? Jag tycker då det iaf, så vintern tar slut snart, vill ha sommar nu..gärna nyss.

Så..vad har då skett under en denna vecka som bara flugit förbi.. ja du.. en massa =o) Har inte suttit vid datorn nånting, därför jag ej skrivit någe.. sen har jag nätt å jämt vart hemma nåt heller och har jag vart hemma, så har jag haft nåt att göra hela tiden..skönt!
Helgen som gick, var iaf helt underbar på alla sätt och vis (förutom vädret) och mestadels av denna vecka har vart kanoners! =o)
Igår  var jag och Jenny på ljusparty hos nån jobbar kompis te henne, kanske inte riktigt min smak om man säger så.. men visst, det fanns mycke fint och mysigt..men sen kostar ju det där efter också =o/
Så jag köpte inget denna gång, men Jenny skulle la ha nåt sen i Mars..då kanske man har lite mer i plånboken så man kan inhandla lite ljuslykter och grejer..jag älskar ju ljus och lykter, skulle kunna ha det överallt =o)
Men nu går det ju åt ljusare tider också, men de kan va mysigt med lite ljus sena sommarkvällar också!!

Nehej..nu har jag int tålamod te att sitta här längre, ska ta itu med garderoben tänkte jag!

Take care!!

//Cherrylipps*

Tandtroll

Natten som var sov jag inget vidare, vakna flera gånger och kollade på klockan i hopp om att de skulle va morgon så man fick kliva upp och låta dagen ha sin lilla gång, så de bidde Fredag snart.. Men icke.. eller ja, nu har ju dagen gått snart =o)
Drog ner te Jenny strax efter lunch, skulle följa med henne och Lea (Jennys systerdotter) till tandläkaren.. Det va ju lite spännande de också..haha!
Det sluta med att jag fick sätta mig i tandläkarstolen med Lea i knät, medans tandläkaren förklarade vad hon skulle göra och Lea fråga på.. Funkade ju bra! =o) Hon fick sina tänder räknade, blåsta och lackade med bananlack.. och sen eftersom hon var såååå duttig, så fick hon även välja en liten leksak, i detta fall bidde det en säl i gummi som glittrade och den va hon mäkta stolt över!
Sen blev de en promenad genom hela byn hem till Mormor hennes..
Dom är allt bra skön ungar alltså, spec Lea..gillar henne som fan! =o) vill också ha barn.. men det få nog vänta ett tag, men man har umgåtts med så många nu det senaste året som har barn och många av mina vänner har redan skaffat barn, så visst blir man lite sugen allt!
Nåja, den som lever få se =o)

Nu ska jag väl fortsätta med mitt städande tänkte ja..gjorde ett tappert försök för nån timme sen, men sängen såg sååå mycke mer lockande ut, så jag la mig lite där en stund. Men nu så.. ska de bli nå gjort så är det bäst att sätta fart, på med en bra skiva bara så går det nog undan!!

Take Care!
//Cherrylipps*

True Friend and True Love

I Tisdags (igår)  va jag rätt duttig flicka och klev upp i lagom tid..halv 9..ganska lagom iaf =o) Käka frulle och greja på lite, sen for jag ner te Jenny på morgonkvisten.
Studdsa in där då dom satt å käka frulle, kasta mig på golvet och bidde atackerad av Shira (deras lilla valp).. sen bjöds de på kaffe och en massa surrande om de ena och andra =o) Trevligt, trevligt!
Kom hem nångång på eftermiddagen... Jenny är en sann vän hon! Bra brud det! Gillar henne!

Ahapp..ja, så kom man hem.. dona på lite.. åkte ner på byn å hämta ut paket från Halens, men de mesta av mina kläder skulle komma senare, i April eller nå, men de gör ju inte så möe.. vem har nytta av bikini nu? =o) Såvida man inte tänkt bada i en isvak då..men jag tror jag hoppar det faktiskt!
Men däremot hade min kära mor beställt ett par skor som jag inte visste om, hon kunnde inte låta bli sa hon..''dom va ju såååå snygga'' Mmmm.. 10cm klack! Jippie.. Inte för att jag har nå problem med att gå i högklackat, men aj aj va ont i fossingarna jag kommer få =o/ Men snygga va dom iaf, helt klart!

Efter provandet med kläder och diskussioner med mor (så jag glömmde bort tiden) så åkte jag en sväng te Stefan..kom hem idag =P Ooopss..så de kan gå.. Men jag klagar icke! Bara helt underbart! ;)
Då jag va påväg hem idag så mötte jag mor å far i Bollnäs, så de bidde en liten shoppingrunda också innan de va färdigt! Eller jag köpte inget iof.. jag ''fönster shoppade'' som de så fint heter =o) och höll på å frysa ihjäl på kuppen, inte nog med att man va frusen från första början, de bidde ju inte bättre av att gå i minusgrader och snålblåst heller.. men men.. That´s life!

Och nu sitter man här..en aningens trött i ögat, så de blir nog sängen snart tror jag.
Men jag har iaf uppderat lite av vad som hänt, för er som är nyfikna!

Take Care and sleep tight!

//Cherrylipps*

Nice

Nu har jag vart dålig på att skriva igen.. men mina närmaste vet nog ändå vad jag har haft för mig =o) *ler*
Men om jag inte minns fel så  va de la i Onsdags jag skrev sist, så vad har då hänt sen dess?
Jo, i Torsdags drog jag och morsan till Söderhamn och handla lite.
Var även in te Patrik och Ann-Sofie en sväng, han fick va barnvakt åt Presley medans vi åkte te E-center.
Kom väl hem nångång vid 6tiden, sen for jag ner te Jenny och satt där och surrade nån timme.
Det va Torsdagen de i korta drag =o)

Fredagen gick åt till lite vardagsysslor, sen åkte jag till Stefan på eftermiddagen och kom hem igår eftermiddag! =o)
Har vart en mycket trevlig helg, med trevligt sällskap!
Men jag kan ju säga att jag är kass på Tp.. jisses..folk måste ju tro att jag är helt blåst i huvet. Vet int vad de va för fel på mig, inget kopplade liksom =o/ illa illa!!

Idag däremot har jag inte haft ork te mycket, va upp till fäbovallen en sväng bara och kollade så allt var som de skulle där.. mycke snö var det iaf, säkert det dubbla om man jämför med här, lilla Presley försvann då och då i djupsnön.. Hihi..så söt min lilla snösork te vovve =o)

Nä, nu ska jag ta å städa lite, han inte med det förra veckan riktigt..men nu när pappsen har kommit hem från Sthlm igen så har jag lite mer tid över!


Take Care!!
//Cherrylipps*

Suprise

Nu har jag inte skött uppdateringen igen, ursäkta! MEN jag har faktiskt mina anledningar.. jag har haft lite annat smått och gott för mig =o)
Min kära far åkte ner till stor stan Sthlm i Måndags på jobb, så nu är det jag som får sköta hans grejer här på gården (hoppas för allt i världen att det inte börjar snöa, så jag måste försöka mig på traktorn).
Men hittills har allt funkat bra, tror jag iaf..
Sen var jag och Jenny ut och busade med våra små vovvar i Måndags också och satan vad dom raceade!!! =o) Haha.. Båda två var helt slut sen på kvällen.. det gick också bara bra, Shira och Presley fann varandra direkt, även om Shira kanske tyckte att Presley var lite ''väl'' på ibland..pojkar ni vet =P

Jaha.. och igår så fick jag mig en liten överaskning också, kom hem efter 2h surrande fram å tebaka i Alfta pga kärringar som är vimsiga och inte vet vad dom säger (En lång historia).
Men den surriga och omständiga dagen, ändrades rätt snabbt när jag körde in på går´n... och det ena bra ledde bara till det bättre! Hade nämnligen fått finfärmande =o) så min dag slutade iaf lyckligt...

Liksom denna började lyckligt också =o)
Men ja är lite trött i ögat och har benvärk, som jag haft hela dagen =o/ Vet int va det beror på.. hoppas bara det ger med sig snart iaf.


Presley som övningskör med Matte!

//Cherrylipps*

wonderful weekend

Ja.. denna helg kan bara beskrivas med ett ord tror jag.......





*~WONDERFUL~*
<3




//Cherrylipps*


Dagens Sjukvård sä!

Var till sjukan igår för vanlig rutinkontroll av diabetesen, men jag gick därifrån med ett stort frågetecken kan ja ju säga..!
Börja med att dom tog ekg på mig, varför? Ja, det vet varken jag eller läkaren.
Sen fick jag träffa en doktor, med nån utländska härkomst som inte förstod vad jag surra om och jag förstod inte vad han surra om.. smidigt va?
Sen påstod han att mitt hjärta slog i oregelbundet..??...jaha??.. ja de va väl det jag fick veta, sen var det i princip tack å hej och börja sköta dig!
 Så.. till mina små funderingar nurå.

1. Varför finns det inte läkare som pratar ren svenska? Man ska behöva sitta och gissa sig till vad dom säger.. Värdelöst!

2. Dom har noll koll på varför man är där över huvetaget, fast man blivit kallad...

3. Dom kan inte skriva ut recpet, nej då.. ring ist och be nån sköterska skriva ut....

4. Skäller på en å påstår att man missköter sig, jag kan ärligt säga att så bra som jag skött min diabetes dom senaste månaderna, har jag inte gjort på länge...

5. Dom säger en massa..som i mitt fall.. ''Ditt hjärta slår oregelbundet, varför tog dom ekg på dig?, blodtrycket var bra'' sen bläddrar han i lite papper, knapprar på datorn för att sen säga ''Vad det något mer?''.

Eh..mjo.. du vet.. mitt hjärta.. kan du vidareutveckla det där, Tack!?
Näh!..tok heller! Ist fick jag gå och skulle få en kallelse till sköterskan om några månader...
Jag säger bara EN sak... Dagens Sjukvård... Vart i helvete är den påväg??????? Det blir bara sämre och sämre och dyrare och dyrare.. 300spänn, för 10min svammel och ingen direkt vidare hjälp eller vad man nu ska kalla det.
Idioter!!

Over and out...

//Cherrylipps*

Ice

Man börjar bli en aningens less på vintern nu och det är bara Februari än, *suck*!
Men de verkligen toppen väder ute idag, precis som igår.. riktigt skönt faktiskt. Vågade mig ut på en långpromenad med Presley idag också, första gången efter att jag råka utför flunsan. Men jag hade inte samma ork kan säga, så de fick bli en lugn men lång promenad på 1h, är ju inte helt återställd än och vill inte riskera att de ska börja om =o/

Vad har jag mer gjort idag då? Hmm.. mjo, jag ha vart rätt flitig måste ja säga! Har fixat å donat med de mesta =o) Men tankarna flyger gärna iväg lite på annat håll, men jag får då lite gjort iaf, alltid nåt hihi...
Gick en sväng med gammel gossarna Jeppe och Spike nu ikväll också, men de va ingen höjdare för på hemvägen gick jag och titta utöver åkern å småprata med vovvarna och sen sa de bara *POFF* så låg jag där och sprattla på backen.. Slog i hela högersidan, jävla is fläckar som ska va överallt =,o( Så nu får man väl ett vackert blåmärke längs hela sidan å knä.. Typiskt!


_Bilden jag lovade förra veckan på dimman_
Bättre sent än aldrig =o)
//Cherrylipps*

Lite glädje...

Jaha, nu e de Söndag och ännu en helg har passerat och det va nog den tråkigaste helg jag vart med om på länge, även om de e sällan jag gör nå märkvärdigt, men detta tog då priset bara för den här jävla förkylningen som inte har släppt riktigt än.. =o(
Gårdagen var la rätt okej måste jag väl ändå erkänna, han int mer än gnugga sömnen ur ögonen innan jag satt bakom ratten och var påväg mot Söderhamn till min bror! Fika och prata lite innan vi for vidare te E-center å kika lite, hitta 2 nya klädesplagg också *flin*, men det är morsan som envisas med att köpa, jag tittar ju lite bara jag, men ser hon att jag gillar det så köper hon det till mig utan å blinka... Bra snälla mina föräldrar!! Men jag får bara dåligt samvete när dom köper en massa till mig =o/ Uppskattar ju allt dom gör, men som många vet har jag svårt för det där med att folk ger mig saker, nästan så jag mår dåligt bara nån köper en läsk till mig... vill inte att andra ska slösa pengar på mig helt enkelt.

Nåja.. vi kom la hem framåt kvällningen nångång, jag va helt färdig efter den trippen så jag gick och försökte sova nån min men misslyckades ju, som vanligt.
Senare så åkte jag till Mattias, va jätte länge sen jag träffade han! Tror sist va dagen innan jul då vi hade vår egna lilla ''uppesittar kväll'' =o)
Så det va på tiden att jag masade mig dit och drack lite kaffe och surra! Och tur va väl det.. för några kompisar te Mattias ringde och skulle ha skjuts hem till Alfta, men ville ha med sig deras bil också, så då löste vi de på ett så smidigt sätt att han körde dom i deras bil och jag tog Mattias bil (Mypen) och åkte efter.. Jag älskar verkligen hans bil, den är så skön att köra, perfekt väghållning och sen en satans baslåda..jaja.. jag vet..''baslåda''... töntigt..som jag själv har sagt så många gånger, men med rätt musik så det blir rätt stämning i bilen så gillar även jag det! =o)
Så jag log med hela ansiktet då Mattias sa att jag skulle få köra Mypen.. va längesen jag körde den också, senast måste ha vart då jag va Chaffis te Classic Car Week i somrast.
Så lite glädje fick jag iaf under denna helg!!! =o)

Idag har jag inte gjort mycke, har benvärk och e lite ''moloken'', antagligen för att jag inte fick sova mycket i natt pga den jäklans hostan! Tror jag lyckades somna vid halv 4 tiden efter att ha pallat upp huvet på 3 kuddar =o/
Kvällen blir nog rätt lugn den också, ska gosa ner mig i soffan och kolla på Beck tänkte jag.

Take Care friends!

//Cherrylipps*