Cherrylipps

_Spackel_

Har börjat fixeledonat med min lilla bil nu igen.. tog ut han ur garaget igår och tvätta och dona med den, sen tebaka in med den igen och började slipa rost och spackla, riktigt duktigt gjort utav mig tycker ja.. Såg ut som jaa..jag vet inte vad när jag kom ut därifrån igår, olja och skit i ansiktet..hela jag va kolsvart =o)
Idag va det dax att slipa ner spacklet ist..åh hej å hå...nog för att det nästintill är vår ute och jätte varmt och skönt i solen, men kan ju meddela att så va inte fallet i garaget, hade ingen känsel i fingrarna när jag va klar =o/ Hugaligen.. och dammet som blir när man gnor på som en liten idiot är ju inte de bästa att andas in, mådde illa som faan.. men men.. Bilen blir nog fin iaf, kan man ju hoppas på =o) Ska kleta på lite rostskyddsfärg i morrn, mina händer klarade inte av att leta fram nåt sånt idag i all röra.. sen har jag vart och beställt lite riktig färg också, så snart är han som ny(?) igen min lilla pyx..bara att ställa på han och tuta och köra =o)

Fick sms av min kära broder också..''Står i Viksjöfors med punka och inget däck''.. började skratta då jag läste det, han lyckas tamefan med allt..men jag lyckades hitta ett däck, dock va de ju ett liiitet hål i de också såklart, men så intiligent som min far är så ''Ähe..vi trycker i en skruv i hålet så går de bra att åka på det, bara man pumpar i mellanåt''.. ännu en gång skratt anfall.. och då jag ringde te Johnnie å sa att jag kan komma med ett däck så fick man te svar '' Näe, men annars så kan jag åka på fälgen upp till er..funkar ju de å''.. Hahaha.. ja jisses.. va är detta för familj igentligen??
Jag for dit med däcket iaf så han slapp förstöra fälgen åtminstone, sen att resten av bilen ser ut som ett vrak va la skit samma, nu har han då ett sprillans nytt däck med en skruv i! =o)

Resten av kvällen blir rätt lugn, tror det blir lite bastu och sen nanna kudde..är rätt trött i ögat..

Take Care!

//Cherrylipps*

Spring time?!?

Nu kan man ju börja fundera på om våren äntligen är påväg.. Har ju varit fantastiskt väder dessa dagar (förutom gårdagen då det regnade!!!!!) Men man få se de såhär.. det snöade iaf inte och det om nått är väl ändå bra!!!
Söndagen va väl ändå bäst, kanon väder..solen sken, fåglarna kvittrade och det va helt vindstilla och va ut på en promenad med Stefan, helt underbart!!!
Idag har det också vart fint, men däremot så blåste de bra nog då och då och jag som skulle va duktig och gå långt 5km t.om...ja..de sluta ju med att jag knappt kom hem =o/ Va nånting i skon som skavde upp ett sår på foten, så jag fick halta i sakta mak med skon på halva foten hela vägen tillbaka, men vad gör det? Det va ju vackert väder iaf =o)
Känner att vårkänslorna börjar komma nu, är mycke piggare och gladare.. bara hoppas att det håller i sig så också!

Idag har jag nog inte vart stilla 1min..okej, ska väl vara då jag suttit och sökt en massa jobb då, men då har hjärnan fått arbeta desto mer ist (Ja, jag har faktiskt en sån också, trot eller ej! ) :P
Sen har jag även lagt ut lite annonser på blocket på en del 50-tals möbler..bara hoppas på att nån nappar!
Måste bli av med dom, har ju ingen plats för grejerna =o/ Kommer säkert ångra mig en vacker dag, men men.. that´s life... Den som är intriserad av 50/60-tals saker får höra av sig..jag har som sagt en hel del och det mesta finnes!!

Nu blir det till att greja med tv´n bidde nå vajsing på boxern nu när jag skulle se ''Såld på hus'', så jag får väl ta och åtgärda det innan det är dax att krypa te kojs och försöka sova..helt ensam och övergiven..*snyft*..

Nåja..Take care!

//Cherrylipps*

Bebisar!

Det är nog bara att inse att de kommer bli blogg inlägg för mig enbart på Torsdagar hädanefter, men ni få la hålla te godo med det helt enkelt..som jag alltid brukar säga, Take it or leave it!

Men jag kan ju iaf meddela en ganska skojsig grej, vaknade i Måndags morse av att en viss person kom instuddsande i sovrummet och skrek ''Linda, Linda..bebisarna har kommit nu''
Och en annan som har ett jävulskt morronhumör då å då och sov sin djupaste sömn, fattade välldans segt och muttrade till sist sig iväg.. och där va dom.. 18st små Boa ungar..så himmlans söta!
Jag fick kontakt med en liten parvel där nästan påengång..så fort ja kom och satte mig i stolen så kom hon slingrandes emot mig.. Hon blev även den första ormen som jag tog i.. jaja, jag vet att jag har vart fjantig, men nångång ska väl ändå va den första, eller? Nu kan jag knappt slita mig ifrån henne ist =o)
Hon heter Frenja förövrigt, det är ett Isländskt namn som betyder ''Livlig tös'', tyckte de passade henne just för stunden, va int stilla 1sek.. men de e klart man ska röra på sig så mycke som möjligt när man just ha kommit till världen =o)
Så mitt ibland 18 slingrande små saker fann jag en ny kompis...hon säger inte mycket, men söt är hon iaf *ler*
eller??


*~*Frenja*~*



Resten av veckan har gått åt till pysslande och plockande med saker, har spenderat mycke tid på höskullen för att försöka hitta nånting bland alla dessa saker som man har, men det är tamefan inte lätt kan ja säga, det finns ju en hel del!
Och nu ser de utsom om min kobra telefon från 50-talet är försvunnen, det om nåt är väl typiskt! Det är ju liksom nåt som man vill ha kvar och ha framme, men men..bara att fortsätta gå igenom alla kartonger och grejer *suck*.
Har iaf lyckats hitta lite lampor och annat smått och gott som kan va bra att ha, allt är ju en enda röra sen jag flyttade hem och sen tog man ju bara det som fick plats i lägenheten då man flyttade till den, sen hamna hälften av grejerna inne i huset när jag flytta hit igen och hälften tillbaka på skullen, så just nu vet jag int vart nånting är..
Nåja, fy skam den som ger sig!

Nu ska jag ta å plocka lite igen så jag får med mig det jag ska i morgon.....

Take Care Friends!

//Cherrylipps*

Sicken Jääävla smäll...

Är jag bara hemma på Torsdagar eller?? Verkar som så..har skrivit i min blogg varje torsdag flera veckor i rad nu.. lite komiskt =o)
Men idag är det verkligen ingen bra dag, vakna med huvevärk..men den släppte efter 2 koppar kaffe å nån snus, sen var jag ju te sjukhuset idag också (har vart där rätt ofta på sista tiden nu) Men idag skulle jag på ögonbotten fotografering, som har med diabetesen att göra, man får gå på sådana där ögon kontrl. vartannat år elr va de är. Jag va å kolla förra året i Jönköping, men dom har ju inga papper på mig där nerifrån, så nu få jag göra om allt igen.
Och för att dom ska kunna se några eventuella blödningar i ögat, så måste pupillen vidgas, så dom häver i nå droppar, sen få man kolla in i en jätte stark lampa och så fotar dom.
Inge märkvärdigt, men man ser inte mycket efter som där dropparna kan jag lova =o/ och man får inte köra bil, så jag vingla ut från ögonmott. och ringde efter mor å far som skulle komma och hämta mig, jag gick som i en dimma och skulle försöka läsa och skriva sms, såg int ett jota..men jag tror det blev rätt iaf =o)
Sen fick jag sitta å kolla ner i golvet på bilen hela vägen hem, gjorde fruktansvärt ont i ögonen då man kolla ut på snön och jag som är ljuskänslig annars också, detta gjorde de 10ggr värre..
Nåja, kom hem med en huvevärk som satan..satte mig i soffan och då kom Presley och skulle gosa som vanligt, men nu va det bara det att han körde upp skallen rakt över näsan på mig *PANG* sa de, tårarna spruta och blodet rann.. fyy faan sicken jävla smäll han fick in, måste ha träskalle den hunden!!
Aj aj aj.. och huvevärken späddes på ytterligare =o/
Efter det så gick jag å drog täcket över huvet.. orkade fan int mä någe mer, ser fortfarande suddigt också och näsan värker..tänk om jag kunde få krypa upp i min älsklingsfamn nu och bara få en varm kram..det skulle behövas!
Men de få la vänta tills i morgon...suck...

Ska ner på byn och snacka lite skit snart nu..såvida ja int somnar i soffan..

Take care!!

//Cherrylipps*