Cherrylipps

Baby Boom









Satt just och pratade med en kompis nere i Jönköping som jag umgicks rätt mycke med då jag bodde där nere och hon berättade den glada nyheten att dom ska ha barn i höst.. Blev så himmlans glad för deras skull!!
Många som jag känner som ska ha barn inom kort eller har fått barn nu, så mysigt!! =o) Rena Baby Boomen nu..

Sen är det många som förlovar/gifter sig också.. roligt!! =o) Blir alldels varm i kroppen när jag får höra sådana glada nyheter...och jag som kännde mig lite hängig nyss bidde genast på bättre humör!! =o)
Jag vill också ha barn,men jag har satt som åldersgräns att jag ska vara 24/25år och det är jag ju snart..tänk så fort tiden går, men skulle de dyka upp någon innan så är ju inte de hela världen heller hihi.. =o)
Men en sak är då säker.. i Jönköping lär storken få fullt upp framöver !!
Nu har jag delat med mig lite av min glädje till er andra också..
Take Care!
//Cherrylipps*

Flower!

Igår var jag nog ute mest hela dagen.. först var jag å mammsen å köpte lite blomjord å nån blomplanta, sen raka vägen hem och där satt jag ute och plantera om alla mina krukväxter, lite sent jag vet.. men jag har inte haft tid försen nu.
Men nu e de gjort iaf och sen har jag fraktat en del te pojken..så nu ska jag ut bara de blir lite varmare och göra fint ute i trädgården, så man kan njuta lite av våren iaf =o)
Wish me luck!

Take Care..

//Cherrylipps*

Hittade årets första Maskros igår också.. ååh så vackell
=o)

Fynd!

Nu har det regnat i 2 dagar..trist som satan, men det behövs nog också eftersom det varit så varmt så pass länge.. men vädret förstörde alla mina planer =o( Igår skulle jag har grejat på ute i trädgården å klippt buskar osv.. men då stog de som spön i backen så då fick de bli städning inne och shopping i S-hamn ist..
Var inte alls nån höjdare om jag ska va ärlig, min förkylning har inte släppt helt ännu så det var mest bara jobbigt å gå å handla, va helt tom i huvet och mådde piss, fick gå å kolla på färdigrätter i frysdisken för att komma på nåt att käka te middag, då e de illa!!

Idag mår jag väl lite bättre, men fortfarande täppt i näsan och få springa å snyta mig stup i kvarten, snart har jag nog tamefan ingen hjärna kvar..int fö att de kanske fanns så mycke innan heller iof..hehe.. =o)
Men det jag igentligen skulle komma fram te, var att jag va å böka runt på höskullen idag (igen).. är jämt upp dit nu fö tiden å letar grejer tycker ja.. jag skulle iaf ha tag på en svart blomkruka att sätta mina panseér i, men så hitta jag en svart sopsäck ist och tänkte kika lite snabbt vad som va i den, trodde de bara låg en massa ridkläder där, men icke sa nicke.. Efter att ha släpat ner den te soljuset och börjat gräva, så hitta jag:
1. Sommar jacka (saknad)
2. Strumpor. (icke saknade, men bra att ha)
3. Trosor. (icke heller saknade, men KAN va bra att ha)
4.Sängkläder!!! påslakan,örngott å underlakan.. (Saknade som faan) Men där va dom!!
5. Olika ridbyxor,chaps,borstar,grimskaft osv osv (Inte heller spec saknade, men vet vart dom finns när dom behövs)

Se så mycke man kan hitta i en liten svart sopsäck.. ajustde nån gardin låg det där också och attbropå gardiner, nu ska jag gå å leta igen lite sommargardiner te köket.

Take Care!!

//Cherrylipps*

Keep on this way.. Yes I will...

Perfekta partnern! 



Du finns alltid där för din partner. Du gör allt för att din partner ska må bra. Uppvaktar gärna din andra hälft och gör att ni båda mår bra. I ditt förhållande gäller det att både ge och ta och du ger hellre lite mer än du tar. Du lyssnar på partnern och är tillmötesgående. Ni tar beslut tillsammans. Ni planerar framtiden tillsammans och semestrar gör ni självklart ihop. På fredagskvällen kan du ta en öl med dina polare men din partner är välkommen om hon/han vill.
 Keep on this way!


(Gjorde ett litet test om hur jag var som partner och jag kan nog hålla med om att det stämmer rätt bra faktiskt! Fast det får väl MIN partner avgöra..haha)

//Cherrylipps*

Sköna Maj

Jaha..å så va vi inne i Maj månad då..ja jisses va fort det går, tyckte de int va länge sen de va snö överallt och man fick skrapa rutorna på bilen så fort man skulle åka nånstans, nu är det över 20grader varmt ute, björkarna är gröna och det blommar lite vartstans.. härligt!! kan bara välkommna våren och sommaren, den har varit efterlängtad spec efter denna vinter som har varit...

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva, men kom å tänka på en sak, varför ska jag sitta å rabbla upp en massa.. är det nån överhuvetaget som läser min blogg tro?? Nja, knappast, ska va Mia då..det vet jag.. men ingen annan skulle jag tippa på..så varför slösa en massa tid varje dag med att försöka skriva ihop någe när ändå ingen bryr sig??
Mmm.. de kan man flura lite på om man vill och orkar...

Så, vad har jag haft för mig då?? Jo, jag har jobbat och pysslat på lite ute i trädgården, har haft fullt upp med andra ord.. denna vecka har jag dessvärre inte kunnat göra så möe, har åkt på en jävla förkylning igen.. *suck*..så man ha int haft mycke ork.. Men idag va vi och fiska för första gången i år =o) Gick väl siså där.. inge fisk, men jag fastna iaf inte i nån gran denna gång Haha..

Nähä.. nu bli de nog te att nanna kudde, ska upp tidigt i morrn och dra te Rättvik på marknaden, det e ju stående varje vår och höst, har lixom blitt som en tradition =o)

Take Care!

//Cherrylipps*