Cherrylipps

*~*~*Snow*~*~*

Ja..ni läste alldeles rätt!! Det har snöat här idag och det är inte lite som kommit heller!! Ett tag bara vräkte de ner... =o) Skoj skoj!! Skönt om de kommer lite vitt på backen, slipper de va så grått,mörkt och trist!!
Men den som bidde mest lycklig va nog Presley, jisses..han tvärnita då han kom ut på bron, körde ner nosen i snön och kuta sen iväg och studdsa och hade sig *wiiiieeee* Det riktigt lyste i ögonen på han =o)
Han är bra go min vovve, tur man har han som glädjer en alla dagar.


Ska ut en sväng till med han nu så han får busa lite till i snön, den ligger fortfarande kvar även om de inte kommer lika mycket nu!

Ha en fortsatt trevlig kväll.

//cherrylipps*

Presley som är överlycklig för snön!

*Burr Burr*

Hello Friends å alla andra...
Vet int redigt vad jag skulle skriva..ni vet, minnet e bra men kort!! Hmm..Hmm.. Jao.. kan ju iaf säga att FAAN va kallt de e ute ikväll.. 2 grader bara.. burrrrrrrr... nu skulle man haft nån som värmde en lite..men men.. Få sätta på mig mer kläder ist =o)
Och mörkt blire fort nu också..jävla vintern..uscha.. Men snart så är de här året te ända, skönt de!!

Idag har jag iaf vart och besiktiga lgh. å de va inga anmärkningar, skönt de! Då va de överstökat också.. sen va jag te Bollnäs en sväng, eller jaa.. de tog la hela dan de också.. har jagat en present te far min, han fyller ju år i morrn!! Hitta en skjorta å nå byxor, sen har jag gjort en tårta åt han..eller botten än så länge iaf, ska väll göra resten sen! =o)
Hmm.. jaa.. de va la de =o)

//Cherrylipps*

Romantik?!?

Livet Går sin lilla gång, måndag tisdag och så vidare... Ibland är det gråt ibland, är det sång, offtast är det jobb!
Vädret är ju som det är, regn och solsken omvartannat... Ibland är man arg ibland är man full,  just nu är det tomt!....  Det skulle sitta fint med lite romantik, jag säger inte nej till lite sympati, det vore inte dumt att ha nån annan att ta hand om... Det skulle sitta fint med lite skön musik, jag säger inte nej till lite erotik!


Det är så sant som de ä sjunget... Sigge Hill är grymt bra han och han gör jävligt sanna texter!!! Just denna bit passar mig te 100% !!!!!!!!!








//Cherrylipps*

Give me a Stallion



Har all utrustning..men saknar en hingst att rida!!

//Cherrylipps*

Och sen då...

Jaa.. vem faan va de som kom på ordet ''Det ordnar sig, allt blir bra'' ?? Eller varför inte ta ''Det finns en för alla'' ???
BULLSHIT!!














....Jaa..bara en tanke jag hade!!

//Cherrylipps*

<3 Country

Yeha!!
Har fått en hel del country nu av Urban..sitter å lyssnar igenom gobitarna..har fastnat riktigt för 2 JÄTTE fina låtar..en är sån där som får en å rysa redigt...mmmm... Å sen har vi den jag lyssnar på nu...ojoj..tankarna flyger lixom iväg..och då menar jag en viss pojk...bara namnet på låten stämmer ''You had me from hello''... jag är verkligen fast!!
Men Drömma kan man ju alltid göra...och det lär jag ju få göra fortsättningsvis också...
Men visst är country bra!? Man kan lyssna på de jämt..te vardags som te fest...och de är även dansvänligt om man säger så.. Synd att de bara ska va festivaler på sommaren =o( Man träffar mycke trevligt folk på sådana där tillställningar och man bjuds på jävligt bra musik..lugnt te fart... I like it!!!

Nåja.. nu ska jag mysa vidare med mina country artister!! (snygga e dom också) =o)

Have a nice day!!

//Cherrylipps*

Lonley och ensam...

Toodiloohoo..
Sitter här farmför datan igen då..livet ä allt bra trist må jag säga! Har legat å prata med Malin i över 1h i telefon nu på kvällningen..hon har de bra hon! Har nån att dela sitt liv med iaf..mer än vad en annan har de..suck..
Saknar nån att bara ligga och hålla om på kvällarna, nån att prata med, nån att kramas med..jaa.. nån att dela sitt liv med kort och gott!
Men vart finns han??????? Jaa..de va ju just de!
Varför kan de inte va som på film?? Att han bara står där..just HAN...och vill ha bara MIG...men neee..tok..kommer få spendera mitt liv i ensamhet ja..så ä de bara!
''Maby i was born to walk alone''....

//Cherrylipps*

Skorpion va de ja!! *hrm*

Jaa..jag vet vad ni tänker! ''Knäppa Linda'' Men jag blev så jävla nyfiken vettni..så jag bara måsta kika vad de stog i mitt sk. ''sex-astro'' =o) Och lite känner man la igen sig här också då..men INTE på ALLT! Det ska understrykas!! Kom ihåg de.. men läs gärna så få ni se.. lite kul va de iaf =o) *fniss*

Skorpionen

23 oktober-21 november



Som älskare: Skorpionen är det mest erotiska och passionerade tecknet i zodiaken, och dess starka sexuella karisma leder den in i fängslande kärleksaffärer. Skorpionen är glödande och mystisk, men även manipulativ och krävande. Skorpionkvinnan skräms inte av heta affärer eller tabubelagt sex. Hon tränger in i dina tankar långt innan det är tänkbart att du får tränga in i henne. Skorpionmannen är en Casanova som tycker om att dominera. Han tittar gärna på porr och men gäspar åt romantik och "sött och gulligt".

Här hittar du skorpionen: I maktens korridorer, mörka barer eller på en mjukporrtidning.

Dejtingtips: Gå och se en opera. Skorpionen älskar drama på liv och död.

Tänder på: Ömsesidig onani medan ni tittar på en erotisk film.


Favoritfantasi: Allt mörkt och förbjudet. S&M-bondage på en kyrkogård, följt av sex på en grav.

Avtändande: Romantiskt tjafs och att prata om sex istället för att agera.

Sexleksak: Svarta läderstövlar med stilettklack.

Bäst sex med: Lejon, fiskar och stenbockar.

Sexstatistik: 86 procent av skorpionerna känner sig ensamma under samlag



Det är klackarna som gör det! (tur jag offtast går i högklackat då) Hehehee...

//Cherrylipps*

This is Me!!

Gjorde ett personlighets test och detta var vad jag fick fram.. måste säga att jag känner igen mig te 100% på det! Vad tycker du??



Du är en BESKYDDARE/äventyrare

Du är populär och pålitlig. Människor gillar dig av flera olika anledningar; men dina mest framträdande egenskaper är att du är stabil, lojal, omhändertagande och med mycket sunt förnuft.

Du hjälper andra och dina relationer med vänner, släkt och kollegor är viktiga för dig. Du lägger mycket tid och energi på att stärka och utveckla ditt kontaktnät.

Du är en bra ledare och chef. Många känner instinktivt förtroende för dig och på att du kan ta hand om ekonomiska, affärsmässiga och sociala frågor effektivt. De har ofta alldeles rätt eftersom du med ditt sunda förnuft och din saklighet ofta klara dessa frågor galant. Du arbetar hårt, gillar rutiner, är detaljorienterad och uppskattar traditioner. Du bidrar ofta både i det yrkesmässiga som i det privata med din effektivitet och stabilitet.

Trots detta beundrar du människor som är spontana och du gillar nya idéer och upplevelser, men bara så länge de är ofarliga. Anständighet och respektfullhet är viktiga för dig och du utvecklar ofta långa och djupa vänskapsband.


Och sen har vi min personlighets typ också då...


Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.

Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. 

Beskyddare, 30%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


Äventyrare, 29%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


Diplomat, 18%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Ledare, 24%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.




Håller DU med eller inte?? Komentera gärna!!
(OBS! Gäller att du känner mig rätt väl)

//Cherrylipps



PAIN!!!!

Satan i gatan mina vänner.. nu är de tamefaan nära döden här.. har så in i helvetas O.N.T!!!!!!!!!!!!!
Jag va ju iväg idag och satte in en spiral dårå va..mm..kanske ni undrar varför,då jag int ens har nån pojk.. men då tyckte jag att de skulle va bra att testa nu när man ändå inte har nått förhållande om jag kan ha spiral! Då de kan förekomma en del komplikationer i början..och skulle jag mot all förmodan, nångång inom de senaste 5åren hitta nån pojk, så har jag ju ett prev.medel..bra va? Japp! De tyckte barnmorskan också..jag ä inte så dum som jag ser ut sidu.
Men HELVETE vad ont de gör..ni som brukar ha fruktansvärd mensvärk..vet vad jag talar om.. fast detta är 10ggr värre!! Tro mig.. de värker ända ner till knäna och jag skojjar inte!! Vet inte snart vart jag ska ta vägen..aj aj aj!!
Så det är väl bara att hoppas på att de går över..all smärta och frossa som jag har..feber också dessutom! Gör de inte de så få jag la åka å ta ut den igen då.. nu är de verkligen jobbit!! Fy fan!
Ska nog gå å dra täcket över huvet å försöka sova..prova de då jag kom hem..men de gick ju inte..har för ont!!

Nåja.. nu har jagfått klaga lite också då..ingen som tycker synd om mig iaf..*snyft*.. ''Självförvållat''.. de må så vara.. men men.. vad gö man inte då? Jag kan ju inte använda någe annat... jaja.. nehe.. kan int sitta still nå mer nu..

Take Care and have a nice day!!

//Cherrylipps