Cherrylipps

Boooooring

Jahapp! Då har ännu en dag gått då..å vad har man gjort? Int ett jota!! Vakna rätt sent i morse, brukar aldrig sova till mer än 9..men i morse vakna ja int försen 10.30!! Illa!!!!
Och bakis kännde man sig..va ju cahffis åt morsan å farsan igår ja..va ut å svängde våra lurviga lite i Bollnäs vettni.. trevligt att få komma ut lite tyckte ja!!
Och aj..sicken träningsvärk man hade idag då, iaf i höger armen..bugga med en kille där, å satan i gatan va han for omkring!! Knappt så jag tog mig upp te bordet igen, efter 2 buggningar, va helt slut i bena..men kul va de och fort gick de! =o)

Såå..undrar va man ska hitta på ikväll då..hmmm..sitta å filosofera kanske? har inga planer som hellst, börjar lessna på å bara sitta hemma nu. Men alla ä ju upptagna med sitt å jag ä int den som vill störa, så jag få la sitta här ja..pilla naveln lite kanse..mm..joo..men de blir säkert bra dä!

Ha en trevlig lördagskväll allesammans och ta hand om er!!

//Cherrylipps

Hoppsansa

Mmm..den mobilen som jag köpte va ju som sagt bara skit, den strula som faan så igår va ja ner på byn igen och bytte åt mig en annan...få la se om den fungerar som jag vill nurå! Inte heller den bästa..meen i brist på bröd få man äta limpa,som dom säger!
Jaa..igår va jag ju ner å köpte mobilen då, sen drog ja iväg till Bergvik på kvällen där..sa även denna gången te mor å far ''jag blir int borta så länge nu inte, åker ju tidigare vettni''. Mmmmm...visst! Kom hem vid 3 tiden i natt =o) HOPPSAN!..så de kan bli. Men de va iaf en hel halvtimma tidigare än sist!!!!
Ähee..vem bryr sig då? Int nån..föutom att jag va rätt så trött när jag for hem, men de gick bra! Slockna på direkten när jag la mig..så skönt så.

Och idag va man uppe med tuppen..nästan iaf. halv 9 klev jag upp! Sen åkte jag och mor till Söderhamn å handla lite på Ö&B, sen te Bergvik på Variant..som jag int vart till på flera flera flera år!! Men de va sig ganska likt, lite mindre affäfer nu kanske? Jag vet int...
Jao, sen for vi till Bollnäs å handla mat å grejja. Men trodde int vi skulle ta oss hem, för då vi stanna kännde ja de lukta bränt så in i hellskotta!! Och höger broms bak, var kok het, det rök om den till å mä!!
Kännde de va nått lurt vettni, för han drog int som han skulle..sen när vi åkte hemöver så vägra han gå över 70Km/h även fast plattan va i botten. Men sen släppte de å så drog han som bara faaan... Mysko bil det där!
Toyotan jag hade va ju lika dan, den stanna på 70km/h å sen skaka hela jävla bilen, å de va ju broms som låg på där med.. Få la se hur de går med denna bil nurå, surt om den ska strula också!
Jag säger då bara det.. Nya Bilar!!!!....Men ford ä bra =o)

Jaha..nej, om man skulle försöka lära sig nått av den nya mobilen nurå kanske..så man kan lägga över lite bilder å sånt skit!
Jopp! Få bli så..

Have a nice day!!

//Cherrylipps

Crash boom bang

Som jag skrev igår, så hade ju min mobil flippat ur totalt! Så idag va ja ner på Byn en snabbis å köpte mig en ny.. inte den bästa kanske, men men..den får duga tills jag har råd med nån bättre!!
Satt i 3 timmar å försökte få ordning på de nya..fattade int ett jota, så bror fick hjälpa mig när han kom hem.. det stog en stund, men nu så! Nu kan jag ta emot mms å grejjer vettni..fint de!
Få la se hu länge denna håller..måste flytta över lite saker från min gammla också..hur man nu gör de, för nån blåtand fanns de int på den nya inte...suck! Få ta hjälp av datan tror ja..hmm.. nåja..de visar sig!

Nå annat spännande som hänt idag då?? .......................................Nix!

Take Care!

//Cherrylipps

Snow in the sky

Ooojaa..trodde jag skulle få lite sovmorgon i morse ja, men icke sa nicke..kl 07.00 tyckte Presley att de va dags att kliva upp..men se de gjorde ja INTE! knuffa bort han bara å öppnade dörren så han kunna springa ut..se somna om..lite halvt iaf! Va as trött..det kommer väll efter när man varit å druckit kaffe i två dagar..å sovit bara 4 timmar eller nå..
Iaf. så klev ja upp runt halv 9 tiden och de va vackert väder då! Men sen då jag skulle ner på byn och uträtta lite ärenden..så vräkte de ner så in i hellskotta!!
Va in på apoteket å köpte nässpray å nån salva te ögonen..fortfarande int helt frisk vettni.. å då jag kom ut så snöade det ännu mer..knappt så man såg vart bilen va =o/
Sen va ja te kiosken å skulle lösa in mina lotter..va vinst på en iaf, som jag fick i jul( bättre sen än aldrig) Så jag fick iaf 75kr =o) *jiipiie*. Ja..sen va ja te banken å satte in pengar till Micka, som fixat en ny laddare till min kamera..sen fick jag sitta å fundera vad de va mer jag skulle göra, men kom på´t efter ett varv i rondellen..som är vid ica, att jag faktsikt skulle in på ica!
Så jag knata in där..raffsa åt mig en purjolök..ett sånt där vaderat kuvert å halstabletter..sen ut fort som ögat! Hatar ica ja! finns så mycke idioter där så..
Jaa..sen fixa ja i ordning kuvert till Mia..hon ska nämnligen få min gammla mobil, som ho ska ha halebop i så vi kan prata lääääänge å ooofta! Hon ä så dyr å prata mä annars.

Sen for jag hem igen..och se ha ja bara suttit hemma, pysslat lite med de ena å andra..mesta tiden ha gått åt till att leta ny mobil, då den ja har nu verkar ha flippat ur totalt! Men man ska ha pengar också..får sälja lite grejjer så jag kan köp mig en ny, rätt så omgående!!

Jahopp..de va min dag det då!

See Ya!

//Cherrylipps

Morning light

Yes Yes..for ju iväg igår kväll igen då,till samma ställe jag va på i Lördags =o) å drack kaffe..!! Fint dä... Lovade morsan att jag inte skulle bli lika sen som i lördags,då jag kom hem vid 2 tiden..men Hoppsansa! Var int hemma försen vid 4 i morse...
Å KALLT var det så in i *******!!!! Var -15 när jag hoppa in i bilen, å sen är de ju skinnklädsel så det va relativt SVIN KALLT!!!! Satt å hackade tänder å skaka i hela kroppen när jag skulle backa ut..burr burr... Och värre blev det längs med vägen..eller värme fick ja ju..men då jag kom hem var det - 22 grader!!! Snacka om köldskador på lilla mig, så de va bara in fort som attan,klä av sig å hoppa under täcket..slocknade rätt så omgående må jag säga..fick sova 4 timmar iaf, sen drog de igång dammsugaren å skulle städa hela kåken, så då vare bara att maka sig upp.. Men lite trött är man ju då!
Men man fick ännu en trevlig kväll, så då äre värt att vara lite trötter tycker jag!

Strax kommer min moster å hennes gubbe, ska käka lite å sånt..blir nog trevligt!

Jaaahopp..nää..over and out!
//Cherrylipps





Black Coffee



Jomenvisst är det väll så va?

Lite sliten är man idag,även fast jag va nykter igår..också! Skötsam flicka jag!
Men nu ä dä så här, att då jag sitter å kör längre sträckor, eller de behöver int va så långt heller, så känns de som om jag skulle va bakfull dagen efter!! Har de lite jobbigt med mina ögon å mörkerkörning ja.. jag kan ju köra, men är som sagt ''bakis'' dagen efter.
Bror min är likadan,så vi behöver nog kolla upp våra ögon skulle ja tro...Nåja..

Va iaf iväg å drack kaffe vid 9 tiden igår kväll, kom la hem vid en 2 inatt =o)
Lite lagom tycker ja, drar iväg vid en 8 tin på kvällen för att dricka kaffe!
Regina ringde också å tyckte jag va konstig som satt å drack kaffe på Påskafton!!! Hon undra om jag va hos nån kristen.. eftersom ja int drack öl.
Men se så bra det gick, man behöver int dricka bara fö att de är påsk.. jag har vart spiknykter HELA påsken, eller nja..drack väll en öl i fredags, men sen är det int någe mer.
Jag finner ingen mening med det här att supa längre.. sitter hellre hemma, eller så kör jag gärna åt nån, lika trevligt det! Och min ''bakfylla'' som jag får av att köra i mörker, ger med sig mycke snabbare än den de andra säkerligen har efter en helkväll!

Jaa..det va min påskafton det!
Mycket Trevlig med andra ord... får se vad denna dag har att erbjuda då..kanske ska åka dit igen å dricka kaffe..vem vet?

///Cherrylipps

Rock´n´Roll Superstar

Påskafton och Lördag idag..och int mår man nå bättre fö dä!
Va ner en sväng på byn till Jenny iaf igår kväll, även fast jag int mådde nå vidare bra..blev bara där i typ 2 timmar, sen orkade jag int mä någe mer hög musik och tjo å tjim..uscha! Trodde huvet skulle sprängas ett tag där, så jag va tvungen att gå ut från rummet då å då. Så strax innan 10 va jag hemma igen =o) Lagom kväll vettni.
Hade ju en helskotta huvudvärk hela dagen igår, sen började jag få ont i käkarna också..så antagligen har jag bihåleinflamation =o/ Inte alls muntert.. hela påsken förstörd! SUCK.

Somna int försen vid halv 2 i natt heller..sån jäkla värk hade jag! =o(  så jag la mig på söffan och lyckades slummra lite i ca 30 min nu på förmiddagen, men nu vid 12 tyckte morsan att jag kanske skulle ta av mig nattlinnet.. och sätta på mig riktiga kläder hehe.. Så nu ä ja på benen lite halvt med kläder på också!

Blir en lugn påskafton också skulle ja tro..har fortfarande ont i bihålerna så =o/

Jaja..så ä dä mä dä!

//Cherrylipps

Rock´n´Roll Never Die


image9





Långfredag idag då..och en annan har sovit bort halva dagen =o( Trodde jag skulle må bättre idag, då jag preparerade mig igår innan jag gick och la mig..men näää då.
Vakna mä en helsike huvudvärk och den håller i sig fortfarande! Det sitter väll i bihålorna hela skiten så de trycker på...uscha ja!
Inget kommer bli av som man planerat under påsken..int fö att de va så mycke..me iaf. skulle te.x ut mä Jenny idag och så va ja bjuden på en annan sak..men är man så här så orkar man ju int ett skit!!!!! =o( Blir så föbannad, när man aldrig kan bli bra nångång!!

Fint väder är det också, skulle ha passat på å att gå en långpromenix mä Presley, men de orkar jag inte heller..får väll gå och dra nå gammalt över mig och tycka synd om mig själv, medans alla andra har roligt!

Ha en fin långfredag och sup er int under borden nu.

Ciao!

//Cherrylipps



Hastakvasta

Jaha..Skärtorsdag idag då..har putsat kvasten så den glänser å Elvis har gjort sig redo (katten)..så vi lyfter väll så fort de blir rätt tidpunkt.
Bara hoppas att man slipper luftgropar och att de är klart väder hela vägen..och lite trafik!
För Blåkulla ligger int så långt bort, halvvägs till Gävle bara..!!
(Det finns faktiskt en skylt där de står Blåkulla på där)

Jaja..see you there!!

Just for you...

Jaha..då har förkylningen börjat om från början igen då..SUCK!!!... Börjar bli rätt less på att va sjuk nu, har väll vart dä i över 2 veckor snart!! Kännde mig så pigg å kry igår,allt va på topp.. men sen i morse då man vakna va man värre igen, kollade tempen för en stund sen också..hade lite feber =o(
Så nu har ja druckit varm mjölk och knaprat alvedon, hoppas verkligen det släpper tills i morgon!
Annars är hela påsken förstörd ju!
Påsken ja..mmm..va ju meningen att vi skulle inviga bastun i Påsk..men nej då.. dom jävla lata gubbarna som skulle fixa vattenledningarna å allt sånt skit, va bara hit å titta igår ''Nää..vi ska ju till fjälls i helgen vi, int ha vi ti mä nå sånt där nu ä'' Sicket jävla sätt!! Dom kan int va spec rädd om sitt jobb dom inte..
Elektrikern har vart här i två dagar nu å fixat,så de ä klart iaf..men då han skulle testa agrigatet i bastun så slog jordfelsbrytaren av..så nu funkar int de heller!!
Så nått bastu bad bidde de inte...TYPISKT!!!


Å dagen som vart har int heller vart så innehållsrik då jag mestadels bara legat, har vart helt slut i kroppen, jävla flunsa!

Jaja..så va dä mä dä!!

Have a nice life.

//Cherrylipps

Hal pedal..

Denna dagen har int vart särskilt spännande..har mestadels pysslat på mä lite div olika saker, bara för att få tiden att gå.
Hmm..jaa..sen va jag ut på en skogspromenix mä vovvarna..alla 4 va mä!  Och Rocky, brorsans hund kuta ju raka vägen in i snårskogen å slet lös en halvrutten gran elr nå som han skulle leka med!

Jaa..efter de så for jag ner på Byn en sväng för att lämna tillbaka Jennys data, hon kommer ju hem imorgon igen efter sin semester i England, så då äre bäst att ho har datan där då.

Det var då de slog mig, när jag satt där och körde mä tassen på gaspedalen..att de ä livsfarligt att köra i boots när det är snö ute, eftersom att på bootsen äre ju slät och JÄTTE hal sula, då kan ni nog tänka er sicket glid man får med dom då det blir snö under!!!! Jag halkade iväg mä tassen så fort jag skulle koppla och de va knappt så man kunna bromsa... Nu är det ju så här att den tanken har slagit ända sen första gången jag körde mä boots..villket va några år sen,men har lixom aldrig brytt mig riktigt om det dära. Snön smälter ju relativt fort och ''glidet'' försvinner ju.. men i början så kan man slinka iväg lite lätt!

Då vet alla de, att nästa gång ni ser nån komma och köra lite hoppit å dant,då det är snö ute.. Då är det bara lilla jag som har tatt fel skor IGEN!

Onödigt vetande..kallas detta!!

//Cherrylipps

Kaluffs

Jaaa..Tisdag idag då va..mmm.. hade ju lovat att skjutsa Malin och hennes vovve till veterinären idag, så de va bara att maka sig upp de i morse..jobbigt!!! Vet ju att farsan jobbar natt denna vecka, å då äre ingen som kliver upp före 7 och kokar kaffe, så då måste man göra de själv...suck...vet inte varför de är så jobbigt att koka kaffe just..men kul ä det då inte! Så jag brukar ligga kvar och dra mig tills jag vet att nån annan gjort de.. men inte idag då.
Men lagom te att jag satt mig vid köksbordet mä kaffemuggen, kom ju resten ner yrvakna och slurpa i sä..typiskt!

Nåja..efter frukost å grejjer så skulle ja ta å åka då..men då kom ju de andra på att jag skulle ha behöva klippa mig också..och då jag int har ett öre i fickan,så skulle morsan mä till bollnäs också..så hon kunna betala min klippning..sagt å gjort...vi drog iväg i snö slasket..halt å eländigt var de ute på vägen, men lugn som jag är då jag kör *host host*..så kom vi fram oskadda..höll bara på att åka i arslet på en bil, men de va då int mitt fel!
Åkte å köpte snus innan jag plocka upp Malin och hennes hundar..sen drog vi te vetten, på andra sidan stan.. och hunden hennes satt å yla hela vägen..det tog la int mer än 10 min inne där så hade han fått sin spruta, så då skjutsade vi hem dom igen då... men innan så stannade vi till på Svanen..en kiosk för att Malin skulle köpa lite grejjer..å jag fick två lotter som tack fö skjutsen, snällt av  henne, men nån vinst bidde de icke.

Jaoo..sen for jag å mor min ner på stan och till frissan då..men han som brukar klippa mig var i Söderhamn nu..så då fick hans fru klippa mig ist..livrädd, satte jag mig i stolen och försökte se glad ut.. är rädd om mitt hår och hur de ser ut ja!! Så ho fick bara ta topparna och klippa luggen lite..blev nöjd med resultatet..fast de där mä luggen missuppfattade hon nog.. fö det blev int de stuket ja mena..men men.. de går alltid att fixa!

Det va den dagen de..va in i Alfta en sväng också och handla lite sånt där skit till facet..så man ser lite levande ut..

JO! men just de ja.. fick hämta min lilla Pyx idag också..bilen alltså.. Johan hade kollat på handbromsen, men inget va fel, den tog som den skulle. Så de måste ha vart alla backarna i Jönköping som han inte tyckte om, så han krångla där då.. Men då vet jag det iaf och sen vet jag att den där omtalade mekanikern ser bra ut också.. kan ju va bra att ha åtanke!!
Städade även lilla pyxen lite då jag kom hem..ska försöka få in han i garaget nån dag och dammsuga å fixa lite också.

Jaha..det va min dag dä! Mycket spännande..

//Cherrylipps

Kors å tvärs

Jaa..men visst.. nu har jag sutte nere i söffan å försökt klura ut ett helt korsord! Satt väll en timme elr nå mä pennan inborrad i huvet..å försökte vara smart! Lyckades ganska bra faktsikt..men hakade upp mig på vad en stad i Spanien kunna heta..Annat ord för bostad å sen..ööh..va de nått mer.. Hittade den där staden i Spanien med hjälp av en stor kartbok..resten fick vara..har man tur kanske nån annan i huset kommer på´t!

Så nu tycker jag faktsikt att jag har vart ganska kreativ som lös ett korsord...knappt så jag brukar klara dom där som är till barnen i Hemmest Journal eller va tidningen nu heter... Finns mycke knepiga ord!!

Har meddelat då iaf att jag gjort nått idag..resten av kvällen blir nog framför tvn är ju Anna Phil i qväll.. mycket bra om ja få sägat själv...å det får jag ju!

Jaha..nä men dåså.. ciao!

Int ná

Just another Monday igen nurå...och man har int gjort mycke, vakna kl 06.00..släppte ut vovvarna en snabbis..gick å la mig igen å höll på å glömma bort fyrfotingarna ute i snön..tur dom kan kraffsa!
Lyckades somna igen sen å klev int upp försen halv 9 eller nå.. då fick jag se att min lilla pärla var borta, men insåg ganska snabbt att det nog var pappsen som hade tagit den ner till byn för att lämna in den hos Johan på verkstán å kolla min handbroms! En kompis nere i Jkpg fixade ju min handbroms innan besiktningen, men dom drog å slet i den där, så nu är den ju glapp igen...så jävla onödigt! Hade de vart jag som va in mä bilen, så hade jag då sagt till..men nu var de ju inte det..jobbade ju den dan.
Nåja..det stämde iaf. han hade lämnat in den där, skulle väll få hämta lilla pyxen i möra nångång..skulle behövt den i möra bitti, men jag få la låna nån av de andra bilarna dåra, ska till Bollnäs en sväng då.

Jaa..vad har man mer gjort??? Hmmm...jo..jag har väll skrivit nått sms till Mia och pratat mä Malin i 5min ..städat badrummet på bottenplan, sen va de nog inge mera!
Jo..fö fasen.. va ut på en liten ''lära-gå-fint-i-koppel-promenad'' mä Presley också..gav lite resultat iaf.. om inte annat så ser man vart han har gått,då han lämnade tydliga spår av sina öron och nos i snön då han spårade hela vägen hem!!

Nä..nu ha ja inge mer å skriva.. Hoppas alla andra haft en rolig måndag iaf!!

//Pinuppan

Huppigupp

Idag vakna man också tidigt..eller jag blev väckt av tre hundar som alla samtidigt stog och kraffsa på dörren och skulle in..bara att hoppa upp då.
Sen efter frukost och påklädning bar det av till Skärstra och bonnemarknad! Jajomen..bonnemarknad..du läste rätt! Det var pappsen som ville dit och lokalisera lite,så då hängde jag på..bättre än å bara sitta hemma iaf.
Men herre min getus..sicken väg det va över Harsa då!! Ojoj..riktig huppigupp täcksväg dä..jisses..vet int hur många gånger jag slog i huvet å grejje där..och Presley stackarn undra väll vad som hände,då han låg där längstbak i skuffen.
Å då vi kom te Harsa va de snö så in i helskotta..har inte sett så mycke snö på flera år tror ja..ligger ju ganska högt den ''byggda''. där va dä oplogat och spårigt å jäkligt också..men men.. vi kom fram iaf.
Skärstra ligger utanför Järvsö mot Ljusdal till för er som inte visste de..de ä sånt där litet plutt ställe bara..som ma lixom bara körförbi och knappt märker..där var det sk. bonn marknad!
Va lite stånd med olika grejjer..en del med den  gammla vanliga skiten å så fanns de traktorer å sånt.. Själv hittade jag inget..hade fullt upp med att försöka hålla balansen,då jag hade en drag hund i koppel (Presley), och det va snö och jag hade mina boots på mig..alltså en välldigt stor Halk Risk!!!
Just de ja..brända mandlar köpte jag..gott gott..

Knata väll runt där i max 1 timme..sen åkte vi upp till skidbacken å titta och järvzoo..har inte vart på nån utav ställena sen jag va 1 år eller nå så..det va lite kul å se.. men nått zoo besök bidde de icke.. får ta de i sommar då inte alla djuren ligger å sover!
Jaaoo..sen for vi å käka på nått ställe..skit äcklig lasagne hade dom iaf och kaffet smaka bränt!
Sen åkte vi hem igen..efter den där huppigupp vägen..

Det va min söndag de!



Oh Babe

Var uppe å hoppade tidigt i morse 07.30 vakna jag mä en jäkla huvevärk å täppt näsa.. bara upp å få sig lite varmt kaffe å en snus så va man igång igen!
Sen dra på sig lite kläder å fixa luggen...skicka i väg far att tanka bilen..brorsan lånade ju den igår,trodde han hade vart snäll å tanka ja dåra..men nää..men tur man har snäll farsgubbe iaf!

Med full tank å uppsnoffsad lite så styrde jag och Presley (hunden) vår kosa mot Mora och Jessica!
Har inte träffat min Jessica på 1 år om inte mer..saknar ju bruden en aning då vi haft mycke skojj tillsammans. Nu så var hon ändå hos pojken sin i Mora, hon bor ju i Uppsala annars så..då gällde de att passa på.
Hade hoppats på att Mimmi var med också..guddottern min..men de va hon inte..tråkigt tråkigt..men men..
Resan dit gick bra,även om jag undra ett tag villken jävla kostig jag hamnat på, krokig och smal väg..en annan är ju van E4:an å 110 nu..men här gällde de att hålla i ratten! Var evigheter sen jag åkte den där vägen mot Orsa också. Så det va ju lite kul..men de tyckte int Presley som bidde åksjuk mitt i allt också..typiskt!
Nåja..vi kom till Orsa iaf, där stannade vi på macken å köpte lite att käka..en yoghurt å banan fick de bli.. sen fortsatte vi våran resa..trodde jag skulle virra bort mig totalt då jag kom till Mora då jag inte vart där på flera år.. men jag lyckades hitta rätt på direkten! Inte illa pinkat av mig som har sånt dåligt lokalsinne..riktigt stolt över mig själv faktiskt!
Kom dit..hälsade..gick in..drack lite kaffe..åt en kaka å muffins..tittade på Jockes ungar..tvillingar till å mä på 9 månader eller nå..söta va dom..iaf. Sen gick vi ut en sväng med våra vovvar..tufft sidu, hon mä sin blandras som ser lite bittsk ut..fast hon int är de..å så jag då mä min lilla cockerspaniel..haha..sicken syn!
Va la där i några timmar iaf och satt å små språkade gammla minnen å sånt, hade allmänt trevligt med andra ord!

Vid 3,halv 4 tiden styrde jag och Presley kosan hemmåt igen..lite mindre trafik genom Mora på hemvägen än när vi kom iaf, då vare köer åt båda hållen.. Allt gick bra tills vi va inne på den där smala krokiga vägen igen, den som går mellan Furudal och Orsa..satt å körde i godan ro, då jag få se nått stort i ögonvrån tänkte för en sek. ''Men va faan..ni kan väll inte rida ut mä hästarna på vägen då det kommer bilar''..men ack så fel jag hade..ut på vägen kommer det 3 älgar ut rusandes!!!!!! Stog på bromsen så hårt jag kunna..2 m till så hade jag klippt dom..*pjuh*..en av kalvarna halkade omkull också..uscha..men vi klarade oss oskadda allesammans..tack å lov!
Som tur va så körde jag inte mer än i en 80, men hade jag hållt 100 så hade jag nog int sutte här nu.. Lite otäckt sånt där..och Jessica sa innan jag gick ''Kör försiktigt nu''..mmm..tänkte på henne där så jag skrev ett sms å sa vad som hänt.. Man kan aldrig vara säker.
Resten av vägen höll jag max 90..utifall att..

Men vi kom hem iaf. 17.00 var vi hemma igen..det va skönt att få komma bort för en dag..ringde en kompis och sa att jag vart å fikat i Mora..är ju bara 10 mil,så de ä ju inget ''Jaa..de ä som vanligt med er där uppe, 10 mil är ju inget för er'' Han bor själv i Småland så..hehe. Här uppe är man ju van att det är lite avstånd till saker å ting!

Nåja..de va kul iaf att träffa Jessica igen, kom på de att vi känt varandra i 8 år! Inte illa de inte..å då har vi ändå inte pratat mä varandra i telefon just nå och träffats kanske 1gång/år, men ändå finns hon kvar, sånt är rätt fint! Det är så vänner ska vara..man ska veta att dom finns där även om man inte är uppe i varandra jämt!

image8

~*~Oh Babe~*~

Another Friday

Jaha..så va det fredag igen då! Satan vad vecka ha knatat på fort igen..ujuj.. har inte hunnit gjort nå tycker ja..
Ingen ide att sumera veckan då det ändå ej hänt nå skojj..
Vad har man gjort idag då? Njaa..int mycke de heller... vakna vid 7 tiden i morse med en jäklans huvevärk å ont i gommen..så där man kan få när man ska till å bli förkyld.
Lyckades slummra om lite halvt en stund å knata upp vid 8 ist.
Sen satt man väll där å försökte vakna till liv i nån timme.. innan jag och morsan for ner på Byn å handla å grejja.. Va upp te blomsterboden å skicka blommogram till morbro min och hans sambo, hon har ju fått cancer å sånt skit..så vi skicka en liten blomma till dom, så här i påsk tider å allt! Hoppas verkligen hon klarar sig, vet int vad jag ska ta mig till om de blir en begravning igen..I don´t like it!

Sen va vi på ICA å handla..morsan tvinga mä mig in.. tycker int om å vistas bland en massa tokigt fölk jag inte..så hon fick hel enkelt lov att köpa en dosa snus åt mig, eftersom hon skulle ha mä mig in! Inte mer än rätt tycker jag..hehe.

Nästa stopp bidde Bolaget dåra..där fick ho gå in själv..jag har ändå inga pengar så jag kunna köpa nå.. ho kom la utsläpandes på nå Rosé vin..naaa..int så gott..men men..bättre än inget då!

Mer har jag inte gjort idag..städa lite också då..men jaa..nää..sen har man väll käkat lite, snitzel mä klyftpotatis å nån sallad fick de bli idag nu sitter manb här å glor igen.

I möra blir de nog en liten tripp te grannlänet...Dalarna! Hoppas de iaf. så man kommer bort här ifrån en stund.. sånt som märks, men de va länge sen jag träffa min kära Jessica så jag hoppas jag kommer iväg, jag och min kära Ford!

Nåja...

Have a nice friday night and take care!


 

Old times

Mmmm..har sutte å lyssna på en massa bra gammal musik nu och blitt lite nostalgisk..gammla goa minnen dyker upp i var och varannan låt..rätt härligt med sånt faktiskt!
Saknar allt kul jag gjort med mina vänner runtom i landet..hoppas man får uppleva fler stunder med dom och ha lika roligt!

Hittade även en bild på mig själv när ja satt här å kika runt.. va la 1 år sen den togs eller nått..om jag inte minns helt fel så var det innan jag skulle till Tibro på Rebels Revenge..








 image5

Jaaa..det va tider det, tänk om man kunna spola tillbaka och göra om allt skojj igen..

Teddy girl attack

Då har man vart på arbetsförmedlingen också då och de gav ju varken från eller till..helt värdelöst! Men gubben där var trevlig iaf! Han va inte från Bynn, utan från Bollnäs fick ja redapå.. mycket intresant mmm.. kunna skämta med han om byn å alla bandy idioter iaf. Det var bra! Han gillade inte heller bandy...hehe.
Han fråga om jag var från Jönköping..tyckte jag prata småländska...inte så konstigt efter att man bott där i 5 år ju..men att de märktes så väl visste ja inte.

Medans jag satt där och försökte verka allmänt intriserad av de han sa så fick jag 3 sms..kännde hur de kittla till lite i fickan..och visst blir man lite nyfiken och vill genast kolla, bara för att man inte kan..så typiskt! Va ju nån som tyckte om mig ju..inte ofta de händer att man får nått litet
sms eller att nån ringer..eller ja.. ringer gör det väll aldrig.
Så då jag kom ut så tog jag genast upp homofonen å inspekterade mina sms..de ena va från Robert, de andra från Sally och de tredje från mor!
Inte så innehållsrika kanske..men iaf. Blev glad ändå jag att nån hade tänkt på mig för nån minut och sen skrivit!

TACK!

Sally hade klarat uppskrivningen,det va jätte roligt att höra, för jag vet hur gärna hon vill ha sitt körkort, Robert undrade vad jag gjorde och morsan ville bara meddela att farsan handlade så jag slapp göra det!

Sen på hemvägen kom jag ifatt pappsen i Roteberg, så då körde vi ikapp hem..bidde nog oavgjort..för vägen är så jävla smal så man kan ju int köra om heller. Men folk glodde när vi kom raceandes där i varsin mondeo, nästan exakt likadana också.

Nu sitter jag och lyssnar igenom en massa låtar som Mattias skickat via msn..var en hel del..men bra va dom..iaf en del! Mestadels Teddyboy musik verkar de som..meeen de funkar de mä!
Jag lyssnar på det mesta jag som erbjuds, bara de int ä sån där hip hop å sånt skit, där går ändå gränsen!!

Gammal hederlig Rock´n´Roll ä ju de bästa de..å Rockabilly..å Country..å..jaaa..en massa ä bra!

Wake up whit a bad feeling

Sicken natt..ojoj..har bara legat å hostat å hostat och åter hostat.. sen i morse kom gammel katten å jama..hunden bråka å jag va allmänt irriterad å hade ont i magen så in i hellskotta!! Har ju hostat så jag fått träningsvärk i magen.. kunna knappt ta mig upp ur soffan såont gjorde de faktsikt!
Men nu är jag bättre i hostan..nu rinner näsan ist. har väll snyte ut halva hjärnan snart eller nå.. Att det ALDRIG ska ge med sig..jävla skit flunsa!!!

Ska ta och svida om och fixa frillan lite nu..sen bär det av ner på Bynn och till arbetsförmedlingen...ska te nån handläggare å språka! Inte för att de kommer ge nått, men iaf! Lika bra å göra som dom säger..får nysa å hosta lite på gubben så kanske jag slipper sitta där så länge.. om ha nu inte ser bra ut vill säga?! Det vet man ju inte..

Nåja..Over and out!

The big city

Vaken med tuppen i morse jag då..halv 6 var jag uppe å luffsa runt, trött som en lemu, somna int riktigt försen vid halv 3 i natt eller nå, låg bara å hostade å hade mig hela natta =o/ Sen har jag ju min lilla sovkompis som ska ligga på min kudde hela nätterna också och nu pratar jag om lill pojken min, Presley som är en liten långörad valp på snart 6 månader! Han ska ju hellst ha hela kudden, å så tassarna i ögat på mig eller nå... har ju inte hjärta till å putta ner han heller, mysigt å ju.


Jaaa..vaffö jag va uppe så tidigt å surra, var bara för att jag skulle vara i Bollnäs kl 08.00,så de va bara å maka sig upp dä,sega sig på med kläderna..har aldrig vart så jobbigt att ta på sig strumporna som idag och villken tid de tog... sen skulle man få i sig nå käk också..uscha..
Lagom till man skulle åka kom jag på att jag int hade nån soppa i min bil, så då fick jag ta morsans bil ist. skulla ju mä hon å iof så de spela ju ingen roll..men jag envisades med å köra, även att jag kännde mig välldigt yr i bollen, tackvare flunsan då. Hatar å sitta brevid när man ska nånstans..blir så uttråkad..
Vi kom la iväg strax efter 7 tiden.. och jag som är van stor stan nurå väntade ju mig rusningstrafik.. i lilla Bynn å längs 301 till Bollnäs???? Skulle inte tro de va.. kanske va 6 bilar som låg på rad, mer va de int..haha..


Gjorde de jag skulle, sen va vi in på Dollar en sväng..mycke roliga grejjer där..hittade blandannat en scarf mä körsbär för endast 10kr.. Taget!
Sen for vi tvärs över stan bort till Rusta också..hittade ett skit tufft halsband till Presley som det stog ROCKER på, sen va de stjärnor och döskallar på..tufft ju!

Jaha..sen åkte vi la hemöver igen då..tog en sväng genom Knåda också (grann byn) eller vad man nu ska kalla dä..letade efter ett blått hus, men de va tametusan int lätt å hitta eftersom att de va tjock dimma överallt..ska va gla att vi såg vägen och kom hem.

Det va denna dag dä..fick man se lite av stor stan också då..va ju ett tag sen man va i Bollnäs..de har ju gjort om en massa där också så man knappt hittar.
Lyckades ju åka vilse på Bynn förra veckan till å mä..snacka om att man tappat all lokalsinne för sin hembygd efter 5 år i Småland..
säger bara dä.. Illa illa...

Saknar er...

image2


Krogrunda i Jönköping..Åsa med rutig skjorta ville int va mä på någe kort hon.. Men mittemot henne har vi Görel, toktanta,rolig hon! Sen har vi Lillemor och längst bort sitter lilla jag.


image3


Här har vi Regina och Lotta..lite onyktra kanske? Men ack så söta!!


image4 
Jaa..å så var de ju jag igen då..

Den här kvällen som jag hade med några av mina vänner i Jönköping,strax innan jul kommer jag ALDRIG att glömma!! Saknar er JÄTTE mycket!!!

Låne grejj

Nu har brorsans ex åkt ner till det som var mitt hem i nästan 5 år..eller nåja nästan iaf..Tibro skulle hon till, men det är bara 10 mil eller kanske int ens de från Jönköping, dålig på det där med avstånd ja =o)
Iaf så ska hon utomlands med nån pojk, så då har jag fått äran att tahand om hennes lilla laptop i 1 vecka.. skojjigt.. får väll se hur det går..hon har ju nått sånt där bärbart bredband eller vad de heter..3 är det iaf.. har hållt på och flyttat runt datan i hela rummet nu för att lyckas få nån täckning, men nu verkar det funka.. får väll se hur länge det håller.

Anledningen till att jag ''tog hand om'' den var för att jag ville testa om det här 3 funkar här uppe i skogen..och det verkar det ju göra.. ska ju köpa mig en laptop jag också och då min bror inte har trådlöst internet så, skulle det ju vara smidigast att ha sånt här som Jenny har!!

Va ner en sväng på bynn också...måsta ju köpa snus innan jag höll på å bli helt vansinnig..höll på å tuppa av inne på Konsum..allt bara snurra, men det gick bra..snabbt ut bara, sen var jag å hämta upp mor på Ica..sen hämta lilla datan och nu sitter man här, relativt nöjd med ett fungerande internet,en snus under läppen och hyffsat bra musik.. men de va mycke gap på denna data, får nog fixa lite BRA musik..hehe...
Vet int vad man ska hitta på resten av denna grå-trista dag..har blivit sån tjock dimma, så man knappt ser ut..uscha.. nåja jag får väll sitta här hela kvällen å fippla.. äta lite mat kanske också..vore ju inte dumt.
Just de ja..ställningen jag har då jag sitter här vid denna dator är inte den bästa..börjar få sendrag lite här å där.. får nog sätta en stol i bäddsoffan eller nå, så man sitter lite bekvämare..vill ju int få mer ont i ryggen än vad man redan har =0/

Återkommer säkert med något under kvällen om jag skulle få tråkigt... nu ska jag kolla runt lite och se vad som finns på den här svarta grejjen som står på bordet..vet aldrig vad man kan hitta...!!??!!!

Too mutch....

Idag mår man då inge vidare prima inte..fy katten säger jag då bara! Lyckades maka mä upp ur sängen vid 8 tiden..käka frukost..å glodde lite på tv..sen gick jag och la mig igen..har nyligen klivit upp.. Orkar int ett jota!
Vakna titt som tätt..men ögonen bara föll ihop igen..och nu sitter man här.
Det där med raggsockor, sket sig..haha.. glömmde bort de totalt! Få testa det ikväll ist...

Har iaf lyckats klä på mig...det är ett stort steg, måste ner till Bynn en sväng också.. kom ju på att jag int har nå snus heller..därför huvvet känns lite dimmigt kanske? Har ju int tatt nån sen 9 tiden igår kväll... så nu börjar man få apstinens!!!!

Nääää...om man skulle försöka få sig lite käk nurå..svårt dä å när man mår så här!

Well well.. It´s too mutch for a girl like me...right now...


image1




 

I´m ill

En vecka hemma i Bynn å så är man förkyld..är inte det typiskt så säg?!
Uschasä..jobbigt, inte nog med att man inte fick i sig maten för 2 veckor sen, nu får man knappt ner nå för hals ont..kommer rasa i vikt innan detta är klart =o/ Inte bra för min diabetes...

Dricker nå brustabbletter.. få la se om dom hjälper denna gång, har funkat förr iaf. Sova är också bra.. sen fick jag ett tipps av en god vän en gång, att man ska sova med raggsockor på sig!! Det har också funkat förr.. Får nog ta och testa det i natt.. återkommer om det funkar.

Nu äre iaf tv och Anna Phil som står på tur...

Testing Testing...

Jaha..så ska man göra ett försök till att börja blogga nu då.. får väll se hur det går!
Är ju inte så himmlans duktig på sånt här jag.. men men.. de visar sig.

Välkommen till min nya blogg!