Cherrylipps

Hittin´Where It Hurts

Jaha..Tisdag idag då.. har int gjort mycke mer än å putsat fönster på kåken.. har ju 23st fönster så de tar sin lilla tid om man säger så då va.. =o/
Sen har jag snackat lite med min lilla älskling..Malin då! Snäll flicka de..å prata kan hon..MYCKET =o) Men de ä bara trevligt!! Hmm..jaoo.. å nu sitter man här å lyssnar på en skön Country låt som jag fick av Petter.. mycket bra!!!

Oh just ja.. ni undrar kanske varför rubriken heter som den gör.. JO! Det ska jag berätta kära vänner... THEY HITTIN´WHERE IT HURTS!!! Det är så helt enkelt...

GoOd NiGhT!

//Cherrylipps*

Så Sant!




Visst är de så?

Home Sweet Hell

Jahaja.. nu ä jag hemma i Bynn igen då.. tråkigt men sant! =o( Hade de riktigt trevligt nere i Nynäshamn trotts att ja fick utstå smärta och lite sömn..hihi..men men.. de vare värt!
Va ju så länge sen jag träffa Mia också, så de va ju skoj!
Idag har jag spenderat den mesta tiden på bussen typ.. vi tog pendeln in te sthlm på eftermiddagen, Mia och Lars följde med *pjuh*.. vi kika runt lite innan vi gick upp te bussterminalen...sen va de bara att säga adjö till min bästa vännina och hennes son och kliva på bussfan.
Resan hem gick fin fint.. förutom att de va fullpackat..och man fick sitta å trängas och jag med min arm också =o/ Meeen de gick ju iaf är ju hemma nu igen..

Ska nog gå å susselulla snart, de tar på krafterna å va i storstan ska ni veta!!!!

Ja just de ja, ropa in lilla Elvis nu..de tog en stund innan han dök upp, men så kom han trippande där och tvärnita vid bron och stog å kolla mot infarten..jag ropa å ropa.. men nej då.. sen reste han ragg och jag hörde att de kom nån.. En STOR jävla Räv va de!! Den va nästan vid bron..jag skrek ännu högre åt Elvis och Räven stog bara å glodde på mig.. Tänk om han hade tatt min lilla gullekisse.. men som tur va så skynnade sig Elvis in och räven sprang iväg! Tack å lov.. nu blire inga sena kvällar för den katten någe mer.. nix.. kl 19.00 ska han va inne hädanefter!
Jag må va fjantig... men mina djur är de enda jag har och jag älskar dom! Så de så..

God Natt och sov så gott!
Take Care.

//Cherrylipps*

Fjöllträsk!!!

Halloloo...

Jaha.. nu är lilla Linda i stor stan må ni tro! Fjöllträsk redigt..oojoj...
Tog bussen ner igår (Fredag) va meningen att ja skulle åka bil, men med tanke på att mina bromsar på pyxen int ä någe vidare och sen soppapriserna så bidde de buss..tråkigt men men.
Kom ner på efter middagen..skulle ha tatt pendeln in te Nynäs å Mia då.. men då va Pierre så snäll och kom å hämta mig vid stationen ist och skjutsade mig hela vägen te Nynäs!!! JÄTTE snäll pojk de.. fick även liten sightseeing i Sthlm =o) Det va ju trevligt, man kännde sig som ett litet barn på julafton må jag säga! Ögonen gick som på en duracellkanin... Mycke å titta på!! Jag har aldrig sett så mycke av sthlm på en å samma dag och det har jag Pierre att tacka för! Så Tack..Tack!!

Ja..hmm..va bara hemma hos Mia hele kvällen igår, skönt! Jag va ganska så sliten efter resan! Sen va de upp tidigt i morse som gällde..skulle ju iväg å gadda mig =o) Har nog aldrig klivit upp så tidigt på en lördags morgon... hehe.
Men de vare värt! Och all smärta som jag utstog i 2.5h va oxå värt... För fan så snygg den blev! Är HEL NÖJD!! Tusen Tack Anna för gadden =o)
Nu sitter man här öm å dann..ska väl käka någe snart sen blire nog tv:n. Men i morgon blire lite sovmorgon iaf... åker int hem försen 4 på eftermiddagen så...

Jaa..nä men då så då har la jag fått sagt de jag ville för denna gång!!

Take Care Friends!

//Cherrylipps *
Mia My Darling <3<

Höst!

Mjaaha.. int fö att ja vet vad jag ska skriva..men..hmm..jaa.. de ha la int hänt så möe i mitt liv..fortfarande rätt tungt måste jag säga! Men jag lever iaf!!
Va upp te fjällen i helgen..åkte dit för intervju på ett hotell, men sen stanna ja hela helgen,va så skönt! Va ut och knata runt på fjället hela lördagen jag och presley.. Det är balsam för själen de! (som Mathias skrev) och de vare verkligen..
Men tankarna finns ju fortfarande i huvet och det bara går runt runt..får int stopp på skiten!  Men ändå känns de lättare när jag få komma bort från byn... Hjärtesorg ä tamefan int lätt att bli av med...

Jaha..näe..vad ska man mer kläcka ur sig då måntro?? ähee.. vet inte.. men skit samma vare fäll!!

Take care!

//Cherrylipps

Once Again..

Jaha.. då satt man här helt lonley och ensam igen då..har komme fram te att ja har tamefan ingenting kvar i byn längre, förutom min mor å far och bror då.. men sen så..slutt.
Söker jobb som en idiot, så jag ska komma bort från helvetet nån gång.. men de går segt må jag säga.. jääävligt segt.. vet int vad jag ska ta mig till snart =o/ Och ingen pojkvän har man heller som man kan få en tröstande kram av =o( Livet suger helt enkelt..och det JÄVLIGT MYCKE!!

Ha de bra heeeej!!

//Cherrylipps

Wooden Heart

Mmm.. Tänk på de allesammans! I DONT HAVE A WOODEN HEART, SO PLEASE DONT BREAK IT!!!!!
Många som gjort de nu och jag orkar inte med HUR jävla mycke som hellst.. de senaste va tamefan droppen!!!!!!!!!!
Jag har verkligen ingenting, ingenting... så du som läser detta.. var glad för de lilla du har! En dag kan allt bara försvinna på ett ögonblick och jag vill verkligen inte att folk i min omgivning ska behöva känna samma smärta och må så dåligt som jag gör..

STORT TACK till Mia som har funnits här fö mig dag och natt, ska aldrig glömma de!!



PLEASE DONT BREAK MY HEART IN TWO, THATS NOT SO HARD TO DO, BECAUSE I DONT HAVE A WOODEN HEART!!!

<3 <3 <3 <3 <3

sE yA In HeLl
//Cherrylipps.

Attans..

Jaja.. jag vet vad ni tänker ''hon lovade att skräpa sig''..mmm.. men jag har faktiskt en ursäkt te varför jag inte uppdaterat min blogg någe på sistone..*hmpf*. Jag har ingen dator! Sug på den ni =o) hehe.. Jag har faktiskt ingen och då jag får chansen te å sitta vid nån så söker jag bara jobb, tycker de är en aning viktigare då än att upplysa alla om vad som händer å fötter i mitt liv... eller har jag fel?? Nope..

Nåja.. de har la inte hänt så jätte mycke under den gågna tiden, inget som är nå kul å berätta iaf =o/ Arbetslös har man ju blitt igen då..mycket trist! Men men.. de ä bara å börja om igen med sökandet! =o( Hade faktiskt börja trivats rätt så bra på hemtjänsten i Arbrå..meeen.. nej då nej då.. nu sitter man här igen och rullar tummarna *suck*.
Måste verkligen ha ett jobb så jag kan köpa ny bil.. lilla Pyxen börjar geupp lite smått tycker ja.. men än så länge startar han iaf, alltid nått!

Jaha..jaa. nä men jag har la inte så mycke mer å tillägga då..

Ha de så bra och take care!!

//Cherrylipps