Cherrylipps

A Boring day

Fredagkväll nurå och här sitter man, snörvlande, ensam i mörkret och tycker lite synd om sig själv, medans alla andra roar sig med både de ena och andra.. Jaja, jag vet! ''Gnäll kärring'', men jag måste väl få beklaga mig lite iaf.. eller?
Jag kan ju säga att jag hade större planer för helgen än detta, men men..jag e van att det mesta går åt skogen så, varför skulle denna helg gå vägen? Mmm..just det!
Förra helgen var ju toppen så, då måste de la jämnas ut eller någe vad vet jag =o/

Har inte haft ork till mycket idag kan jag säga, blev helt slut efter att ha skakat sängkläder på balkongen lixom, då äre illa tycker jag om man inte ens klarar av de utan å bli helt färdig =o(
Men piggna på lite efter att ha gått ut en sväng å tatt en nypa friskluft och pillat lite på bilen =o)
Sen har jag pratat lite med min lilla Jess också va evighetersen jag prata med den tösen, jag e ju gudmor till hennes dotter, men vi har haft lite dåligt med kontakt på sistone pga olika skäl... Sen ringde även Tommy, min goda vän från Älvdalen, inte ofta man pratar med honom heller, så de va lite uppiggande i allt de trista och ni ska bara veta vad jag saknar dom =o(  Vi har haft mycke roligt tillsammans, det va tider de!

Jag önskar iaf er alla en riktigt trevlig fredagkväll!

Puss & Kram
//Cherrylipps*

Inte mycket..

Kan ju meddela att jag inte mår nå vidare idag heller, men febern har då iaf gått ner.. legat lite över 37 mest hela dagen, så de är ju alltid nåt.
Däremot vakna jag av forsande näsblod i morse och så har de hållit på fram å tebaka, så de kommer ju ut lite skit då åtminstone, men däremot så hostar å nyser jag som en tok ist =o/
Försöker kurera mig så gott de går med alvedon,nå host piller ist fö drickbar hostmedicin,nässpray,varma drycker och vila..men de ser inte ljust ut =o(
Och sen blev de ju inte bättre av att jag kollade på ''Svergies Värsta Bilförare'' nyss heller, skratta så jag nästan grät, men till följd av allt skrattande så hostade jag ju desto mer ist =o/  Men sicka dårar, att dom ens har kunnat få kortet.. Jag är väl ingen expert i trafiken jag heller, men sådär borta är jag då inte...eller??

Kom på EN positiv grej med att vara förkyld och det är att de hjälper mig en del med snusavvänjingen, man är ju inte precis sugen på snus när man mår så här.. men de är nog de enda också! Har hellre kvar beroendet av snuset och kastar bort pengarna  än att vara sjuk, det är då en sak som är säker!

Take Care!

//Cherrylipps*

Bra ord...

WE ONLY MET ONCE BUT ONCE WAS ALL IT TOOK
FOR HIM TO GET ME TRULY HOOKED
IT WAS LOVE AT FIRST SIGHT A FLASH IN THE NIGHT
AND NOW MY LIFE IS LIKE A STORYBOOK

WE NEVER KISSED WE DIDN´T EVEN TOUCH
JUST THE SIGHT OF HIM MENT SO MUCH
NOW TO LOVE I´M INTRODUCED ´N´ I´M BURNIN´ LIKE A FUSE
MUST BEEN SOMETHIN´ ABOUT CHEMISTRY ´N´ SUCH

Damn!!!!

Well well weeelll, what can I say???
DAMN!!!!! 
Kännde ju mig lite små vissen igår kväll, så jag tog två alvedoner och gick och la mig, vakna kl 3 på natten och höll tamfaan på att frysa ihjäl känndes de som, jag kunde inte somna om utan låg bara å skaka =o/
Så till sist va jag tvungen att gå upp och klä på mig, mjukisbyxer och långärmad tröjja, sen hade jag tjockt täcke och tjock filt, men pyttsan.
Tror jag lyckades somna frammåt 5 tiden, men jag sov oroligt hela tin.. sen vakna ja halv 8 och med en fruktansvärd huve och benvärk, kollade febern.... 39,4 !!!!!
Så de va bara att peta i sig en halv macka å ett glas juice och sen gå å lägga sig igen =o(

HELVETE!!!
Varför?
Vill inte och spec inte nu
=,o(

Har varvat med att sova 2h, sen vart vaken 1h hela dagen.. kollat tempen då och då, va nere på 37 en sväng, men sen har den legat på 38,6 hela dagen.

Är det inte de ena så är det de andra, hela veckan å helgen förstörd
*snyft*


Ni andra få la ha en trevlig kväll, själv ska jag sitta i soffan å va föbannad på febern!

Take Care!

//Cherrylipps*

Not now

Idag är inte Linda någe pigger alls =o( Har nyst som en tok å int alls känt mig vidare uppåt, ont i huvet också.. Så det är väl nu den där jävla förkylningen kommer, HELVETE också säger jag bara... inte nuuu.. jag har bättre saker att göra än å ligga sjuk.
Min lilla älskling kommer kanske upp i helgen också ju och då kan ju inte jag va sjuker, har inte träffat henne på ett halv år snart, tror jag. =o(
Får väl kurera mig så gott de går ikväll med diverse drycker å piller, sen gav Olle, en kompis norröver, mig ett bra tips för några år sedan.. att de ska va bra att sova med raggsockor på sig om natten när man börjar känna sig hängig! Jag har testat och de hjälpte faktiskt..inte enbart raggsockornas förtjänst kanske, men iaf en liten inverkan lär dom ju ha haft =o)

Hmm..nå annat spännande..mja..va å trimma Presley idag också, kännde nästan inte igen han då jag va ner och hämta lillen, men han bidde så fin så och nu luktar han gott också!! Luktar pojk..så nu få han mer än gärna dela kudde med mig inatt, hihi =P

Nähäpp..kurera sig va det ja..

Take Care!!

//Cherrylipps*

När ska de bli min tur?

Satt och kikade på Bonde söker fru, Bröllopet nyss..åh så gulliga dom va =o)
Allt verkade så perfekt..Det va nästan så man fick en liten tår ögat där..ojoj.
Jag liksom många andra önskar nog dom all lycka i framtiden, man har ju ändå följt de där programmet hela hösten å vintern..

Men jag undrar jag om man själv få uppelva nåt sånt där sago bröllop?? In my dreams, möjligtvis =o/
Inte för att jag vill ha ett som sänds i tv och ha en massa reportrar runt mig under hela vigseln, nä.. här ska de bara vara dom närmsta!
Men alla flickor har la drömt om sitt ''prinsess bröllop'' nångång och man ser ju att för en del slår den där drömmen in till sist.. . Än så länge få jag iaf ha turen att vara tärna på ett bröllop, alltid nåt..och vem vet? Det kanske är de närmsta jag kommer haha.

Nu ska jag gå och susselulla och har jag tur kanske jag drömmer om min blivande man och mitt bröllop.



//Cherrylipps*

100% Stuff Party







Ja mina vänner och alla ni andra.. Som de flesta vet så var ju jag  till Viksjöfors igår kväll på Larz Kristerz...
och SATAN sicke drag de va!!!
Vi kom ju iof lite tidigt, men de va nog bara tur de annars hade man la fått stå i kö 1h...
Tog de lugnt, köpte en öl och stog å surra med lite folk och då fick jag ju syn på pojkarna.. eller ja, iaf några av dom =o)
Dom satt och käka och folk sprang där och skulle fotografera och ha sig, stackarna! fick int ens äta ifred =o(
Efter en stund så reste sig Peter och Stefan och gick mot mitt håll och båda hejade, jag såg hu folk började titta och viska och peka på mig, skulle de va nåt märkvärdigt det?? Dom va väl bara artiga som hälsade tyckte jag då iaf..
Nåja, när dom börja spela så vällde de ju in med folk på dansgolvet och jag försökte skynda mig därifrån, men han int mer än vända mig om så var de en som grep tag i mig och tyckte att ''nu dansar vi'' Jaha? Jaja.. okej.. haha..
Men efter första låten så drog dom igång en bugglåt som var utan dess like, satan vad de gick undan!! Trodde jag skulle rammla ihop efter halva varvet, jisses...och när den väl var slut så var jag också helt  slut!!!!
Fick knappt luft och benen bar mig inte, så jag skyndade mig bort från dansgolvet så ingen annan skulle hinna bjuda upp mig.
Inte bra att dra igång med en sån där bugg när jag inte har dansat på länge, konditionen va ju lika med 0.

Efter att ha stått och försökt lugna ner sig och hämtat andan så gick jag ställde mig vid secnen en  stund, ja då kom de nån dryg blondin och börjapå och skulle dansa å ha sig, full som en ryamatta!
Jag försökte sakta men säkert att dra mig därifrån och smet iväg för att köpa en öl till, sen stog jag vid secnen resten av kvällen, va upp å dansa med farsan 2ggr bara.
Efter 11 tiden så kom ju resten av allt folk så då bidde de knökfullt på dansgolvet, så då va de lika bra att hålla sig undan.

Men det var verkligen en super kväll och hela bandet var kanon bra!! Dom bjöd verkligen på sig själva och det är det som gör de hela så mycke bättre, för blir de fel så blir de, då skratta dom bara åt de och fortsatte lixom, de e ju så de SKA vara, allt ska inte vara helt perfekt för då blir de sååå tråkigt!
Larz Kristerz var verkligen toppen från början till slut och jag kan säga att de bidde en hel del kort, 80st närmare bestämt, om man räknar ihop dom på kameran och telefon =o)
Så nu kan jag göra ett eget litet fotoalbum Hahaha...

Så..för att summera denna helg kortfattat då:
Toppenhelg!!!
Så här trevligt har jag inte haft på länge, visst känns de i kroppen, jag e trött och har ont i höfterna, häcken och höger armen (OBS! Det e INTE vad ni tänker på) utan de har med dansandet att göra!
Fredag och Lördag var verkligen 2 toppen dagar, idag ha de mest vart en lugn dag.. bara tage de lugnt och sovit, har inte kunnat gå ut heller fö då ha man la blitt snögubbe direkt, va upp te moster min och hämta Presley iof. men de va ingen höjdare, knappt så man tog sig fram på storvägen för all snö =o/

Jaja.. som sagt, bättre helg har jag inte vart med om!



~*LaRz KrIsTeRz*~

//Cherrlipps*

I got stung..

Holy smoke
A land sakes alive!
I never thought this could happen to me....


Fredag igår va? Mmm.. mycket trevlig Fredag må jag säga! =o)
Kanske liiite trött i ögat idag, men men.. jag överlever.

Har just kommit hem från min moster, va och lämnade lilla bebisen där så hon få vara barnvakt medans vi är ute och roar oss...
För ikväll mina vänner gäller det!! Det är dax att inta dansgolvet till toner av självaste LARZ KRISTERZ!!!!! =o)
Ska bli kul att se och höra dom uppträda live, iof har ju jag träffat en del utav bandmedlemarna redan (Man har ju sina kontakter inom musik branchen) Men efter att man sett dom så mycke på tv, så ska man nu äntligen få svänga sina lurviga, va länge sen jag va ut på dans, men de ska säkert gå bra ändå..
Dessvärre kommer de va 800 pers. där, så frågan är om man få nåt utrymme te å dansa!?! Ja, de återstår att se...

Nu ska jag iaf börja göra mig iordning och vad gäller klädsel, så få de nog tametusan bli byxer, snöstorm ute.. så där sprack ju min plan te att klä upp mig så alla edsbybor fick nåt att skvallra om.. Haha.. Nåja, shit happens! =P

Ha en  riktigt fin lördagskväll allesammans!!

//Cherrylipps*




Kärlek på lassarett

Jag som tyckte jag va så duktig och skrev flitigt flera dagar i sträck.. men nu missa jag de igår.. Attans!
Nåja, jag var iaf te sjukhuset igår för en koll och allt var som de skulle, tack och lov..
Men fyy faan sicken otrevlig läkare, bara klampa in där och sen hade han med sig en yngre läkare också, utan ens fråga om det var ok att han var med... sen fick man sig nästan en utskällning fö att jag inte tala om från början vad de gällde, hur i helvete skulle jag kunna veta att han hade noll koll på sakerna...!? Dom borde la fö fan snacka mellan varandra dr. Men neej då..
Det var en något bitter Linda som lämnade sjukhuset igår, men även glad över att allt va bra! Men jag går då inte dit igen, isf ska jag ha en annan läkare!
Och en sak är säker.. INGE KÄRLEK PÅ LASSARETT där inte.. Usch å fyy!!

Efter det besöket så for jag ner på stan för att leta rätt på min mor och min moster, sen gick vi å kika i lite affärer, hittade en skjorta och en tunika, samt gröna spettstrosor som jag införskaffa =o)
Efter lunchen for vi sen te Arbrå, hade lovat att köra åt dom eftersom dom skulle te kotknackarn och inte vill/kan köra efteråt pga. yrsel.. Och självklart ställde jag upp!!
Kom hem på eftermiddagen, gick en sväng med Presley, fick släpa han uppför hela den långa backen, eftersom det troligtvis hade gått en löptik där innan så han va ju som gjuten med nosen i snöplogskanten..ja jisses.. och sen bidde de mest tv, data och telefon.. Satt även en sväng i bastun, va så himmla frusen.
Det va väl gårdagen de i någorlunda korta drag =o)

I dag Torsdag vakna jag redan halv 8...villket e ovanligt fö min del, som brukar ligga te 9/10 tiden annars.. och igår klev jag upp kl 6.. men de va ju bara för att jag skulle va på sjukhuset 9..
Kika på lite tv och greja på där en stund så jag hann vakna riktigt, sen gick jag och Presley på en riktig långpromenad.. var så himmla härligt väder ute ju! Dimmigt men sol..jätte skönt! (har en bild som ja ska ladda upp tänkte ja, men de få bli senare)
Sen så satte jag mig i solen en stund å bara tog de lugnt, hann få lite fräknar iaf innan jag upptäckte att Presley var försvunnen, de var bara den trogne Spike som satt bredvid mig och titta.. Ropa och ropade och de tog ett bra tag innan han kom farandes som ett jehu..lite skamsen över att han inte kom direkt, som han brukar göra.
Eftermiddagen gick åt att kolla på tv... och nu ska jag ner till Jenny och hålla henne sällskap en stund, vad vi ska hitta på vet jag inte.. men säkerligen en å annan kaffe blir de nog =o)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Take Care..

//Cherrylipps*

Back where I come from

Nu är det snart 1 år sen jag flyttade upp, eller ja i Mars är det exakt ett år sen om man ska vara petnoga (kommer säkert skriva om det i Mars också, när jag har glömt bort detta inlägg)..
men jag kom att tänka på de idag, fasen vad fort det har gått!!
Vart har tiden tagit vägen igentligen??

Inte trodde väl jag att jag skulle flytta tillbaka till min hemort igen då jag satt där nere i Jönköping på Långebron vid den här tiden förra året, bland en massa hästar och många nyfunna vänner som var på stallbacken nedanför huset varje dag, som jag gick ut till och pratade och drack kaffe med då jag hade tråkigt och inte jobbade.
Och för att inte tala om hyresvärdarna till huset, trevligare och så godhjärtade människor har jag aldrig träffat!!
Och Magni, ''min'' lilla tölt maskin som följde mig som en hund och stannade om jag stannade, även om det satt en annan ryttare på ryggen och jag gick efter dom med Presley. Han vägrade röra sig vad än tjejen gjorde, han skulle vara med mig. Det var något spec med den hästen, han litade på mig och gjorde allt jag bad om (iaf om jag lovade han godis efter ridturen) =o) Vi var som ett, jag och Magni.
Sen har vi Vinur som alltid sökte skydd hos mig då det var mat dags ute i hagen, alla de andra hästarna var dum mot han så han kom jämt springade mot mig och lämna mig inte försen han hade fått sin hötapp en bit bort och jag lyckats mota bort dom andra.

Allt var frid och fröjd, jag älskade verkligen det där stället och allt runtomkring, 2benta och 4 benta, jag kännde att jag äntligen hade hittat rätt ställe där nere i Jönköping, bättre kunde de inte bli..tjejerna på handikappridningen  Regina, Åsa, Lotta och Joan som var/är helt underbara, hästarna, det charmiga huset, gården.. jaa ALLT kort sagt, äntligen hade jag fått de jag drömt om!

Men så släpptes bomben och allt rasade samman.. Den 1a Mars 2008 var den värsta dagen i mitt liv (räknat efter att min moster gick bort 04 då)... Det var iaf då jag satte mig i en fullpackad bil med min bror, hans hund Rocky och min katt Elvis och en stor släpvagn som också var fullpackad, sen min kära mor och far i bilen framför med min hund Presley och den största släpvagnen och vi började färden mot Edsbyn!
Jag kan ju säga att det var tur de var min kära bror som jag åkte med, för jag bröt ju ihop totalt och var helt förstörd, men han behöll sitt lugn och försökte prata och få mig på andra tankar.

Och nu sitter jag här och ett helt år har gått, visst jag har väl klarat mig! Men jag har ingenting kvar här uppe, jämfört med vad jag har i Jönköping, jag saknar allt och alla så grymt mycke och det går inte en dag utan att jag tänker på dom..
Vem kunde tro att jag skulle komma tillbaka hittnes upp?? Inte då jag.. men men.. det blir aldrig som man tänkt sig, det är då en sak som är säker!

Nu tror ni väl att jag är en bitter tjej som bara sitter och tycker synd om sig själv, men så är icke fallet... Jag har ju min familj här och jag har de rätt bra, men visst får man väl ta upp de då och då, att jag saknar Jönköping och alla där nere?! Det är ändå trotts allt där jag har mina trognaste vänner och det var tack vare min tid där att jag är som jag är idag..gud vet vart de hade slutat om jag inte hade flyttat från byn ...
 Jag brukar säga de till alla som jämt bott i byn att, Flytta! Det tjänar dom på, man måste bort härifrån ett tag, iaf om man inte är som alla andra som spelar bandy och går i kyrkan.. då behöver man ''vidga sina vyer'' och komma bort från all skitsnack...


Jaa..de va min lilla tanke de..eh..kanske inte bidde så liten, men men.. ibland när jag väl börjar skriva då kan de bli på tok för långt, som nu =o)

Nåja, jag fick iaf ''skriva av mig'' lite!

Ta hand om er!
//Cherrylipps*



*~* Jag och Magni *~* 
<3

I blame it on the wallpapers

Måndag...och villken gråtrist dag att vakna upp till sen =o/ Det såg ut som nå tråkigt April väder på himelen, som att de skulle vara + gradet ute ungefärt. Men så va ju icke fallet, minus 4 och tur var väl det så den lilla snön som fallit får ligga kvar..
Tog en liten promenix med Presley idag, men innan vi hann ut så hade de hunnit börja snöa rätt mycke och blåste och råga på allt så hamna vi mitt i ett rök fällt, tänkte jag skulle ta rundan över berget, men hann bara halvvägs så hade dom som bor efter den vägen tänt nån brasa med en massa skräp, jag kunde knappt andas av all rök vi fick på oss.. Presley däremot knata på och var lika lycklig som alltid och blev nästan lite sur när jag sa åt han att vi måsta vända.
Nåja, de bidde en liten runda iaf och under hela tiden hade jag min älskade Malin som babblade på i örat, tack och lov att det finns handsfree kan ja säga!! =o)
När vi kom hem så hade min moster och hennes gubbe kommit, hon skulle bada bastu så hela förmiddagen gick väl åt te att sitta och umgås med dom, samt laga mat.. Kul när min moster kommer, frän tant dä! Haha...

Nu ikväll har jag försökt att få nån ordning på hallen här uppe hos mig, bytt gardiner och grejat på. Men det är tametusan  inte lätt att få de fint här... högt i tak som helvete, höga fönster så inga gardiner passar och sen tapeterna.. Fyy faan.. dom ska vi inte tala om,det är såna där från 70/80-talet, gröna med nå blom-mönster på =o/ Men dom är då iaf hela och fina, alltid nåt.. men inte vackra. Och det är tapeterna som också gör det så svårt med val av gardiner, ingenting passar, sålänge de inte är vita eller gröna då.. och just ja.. gardinstängerna också..gammla även dom,så dom är breda och utav trä så inga gardiner med ''normal'' fåll går på dom.. *SUCK*...
Iaf så fick de bli vita spetsgardiner, men jag har ett fönster kvar och det är där jag har problemet med att gardinfan int går på..
Lika bra att gå tillbaka och ge sig på fanstygen igen!

Take Care!

//Cherrylipps*

Living in a moment

Söndag och i morgon är det dax för en ny vecka igen.. ja jisses vad det går undan!
Har inte gjort nånting kul i helgen, mer än suttit med näsan i en bok! =o/
Men nu så är den färdigläst och satan så bra den va.. och jag kom på mig själv att de faktiskt är rätt skönt att bara sitta och läsa, koppla bort allt annat som snurrar i huvet.
Nu har jag bara 2 böcker kvar, sen får du tillbaka dom Jenny *ler*.. vet nämnligen att hon har koll på min blogg.. haha.

Såå.. vad händer te veckan då? Jaa, jag har faktiskt lite att göra iaf, för engångskull.. ska till Bollnäs 2 dagar iaf, ett besök på sjukhuset och sen in med bilen på services.
Ska bli kul att komma hemifrån lite, även om de bara är till Bollnäs.. men jag har tamefan bara suttit hemma en hel vecka nu, bara vart ner engång på byn och det var när jag var till Jenny, har lixom varken haft motivation eller haft någonstans att åka, så då har man blivit hemma =o/  Visserligen är jag rätt duktig på att bara sitta och ''åka'' helt utan mål, bara för att slippa vara hemma å tråka.. men inte ens de har jag varit sugen på. Har nog vart lite nere en stund.. men nu så.. Ny vecka, Nya upptåg!!

Hej å hå..

//Cherrylipps*

Läslusen

Jag var till Jenny i Torsdags (tror jag de va iaf) och drack lite kaffe,samt busa med hennes valp Shira.
Vet inte hur vi kom in på de, men hon börja iaf att plocka fram en massa böcker och innan det var färdig så hade jag valt ut 5 böcker som jag fick låna av Jenny.
Vet inte när jag sist satte mig ner och läste en bok, måste ha vart 2år sen eller nåt, jo de var det nog, när jag fick en bok som heter ''Gud Älskar att Färdas i en Rosa Cadillac'', som handlar om Elvis Presleys liv... började läsa den flitigt, men sen kom jag väl av mig och har inte brytt mig om att ens taupp läsandet igen, så den måste jag nog börja om från blad ett i...
Iaf så han jag inte mer än ta av mig ytterkläderna då jag kom hem, så började jag läsa den första boken som heter ''Breven till Kristina'' som handlar om flera kärleksbrev från 120-talet,  som hittats på vinden i en kåk, mellan Edsbyn och Alfta.. Mycket bra var den måste jag säga och på Fredags eftermiddagen hade jag läst ut den. =o)
Senare under Fredagen så började jag läsa ''Det ska bli ett sant nöje att döda dig'' en bok skriven av Magdalena Graaf, som är en självberättelse och OJ..vad jag fastnade för den!! En sån gripande berättelse som man blir arg och ledsen av att läsa.. Har hunnit läst mer än halva boken redan =o)

Det är faktiskt rätt skönt att krypa upp i soffan under en filt och bara koppla bort allt och läsa.. iaf tycker då jag det. Och en del böcker fångar en verkligen, man kan bara inte sluta...

Så därför avslutar jag här för att återgå till boken...!

Ni övriga får ha en fortsatt trevlig lördagskväll och var rädda om er!

//Cherrylipps*

Ont!

Har haft ont i mitt vänstra öga nu sen..tja..i Lördags, men igår va de fruktansvärt!! Hugaligen..ont i huvet också, så antagligen ä de la nå som sitter i bihålorna..blää.. hatar detta! Har klarat mig från förklyningar sen förra våren, då jag flytta upp från Jönköping, då bidde jag jätte dålig! Åkte på nån dunder förkylning å låg i över 2 veckor =o/ det va la mycke för miljö ombytet och sen mådde man psykiskt dåligt också efter allt som hade hänt...men efter de ha ja vart frisker, peppar, peppar!
Igår orkade jag inte göra nånting =o( gick ju ändå int å gå ut så de spela väl ingen roll, blåste som satan!!

Idag är de en aning bättre iaf och idag har jag även städat bort Julen, skönt att få bort allt jox, även om de e mysigt också med alla ljustakar å allt.. men nu är det bara att invänta våren och sommaren!!
Man skulle kunna tro att det är Mars månad, nästan all snö har försvunnit och de va 7 pluss grader idag.. Tråkigt måste jag säga! Snön kan väl iaf få ligga kvar te Mars..men men..allt ha ju blitt upp å nervänt på sista tiden tycker ja..

Mjaha..nåt annat  onödigt som jag ville framföra?? Njäe, int va ja kan komma på just nu iaf =o)

Tjilevippen*

//Cherrylipps*

Utmärkelse!

Utmärkelse!


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!


Tack Lisa, det var snällt av dig att utmärka mig! :)


Själv nominerar jag:
Jenny: (http://Jennajo.blogg.se)
Olle: (http://Shooters.blogg.se)
Lisa: (http://jordgubbslisa.blogg.se)





Over and out.


1 år har gått...

Tänka sig vad tiden går snabbt!! Idag är de 1 årsen vi var å hämta Presley (eller Vince-Neil, som han heter i stamtavlan) Vi såg en annons på blocket på två cockerspaniel killar och jag ringde direkt, fick komma och titta på dom dagen efter, en Onsdag var det.. Men då vi kom dit så va den ena valpen redan tingad, det var nån som hade köpt honom osedd, så den enda som fanns kvar var just Vince-Neil!! Jag hade fastnat för Tommy-Leel på bilden, han såg så uppkäftig ut på nå vis.. men då jag fick se Vince- Neil så föll jag direkt, han va lite blyg i början, men sen sprang han fram å hoppa upp och pussa Jimmie i ansiktet (mitt ex).. surra lite med uppfödaren osv. Jimmie hade kunnat tagit hem valpen på engång, men jag kännde att jag gärna ville fundera lite så vi inte kastade in oss i nåt, som vanligt. Jag brukar i vanliga fall vara väldigt impulsiv, men inte denna gång... Så vi åkte hem igen och hela vägen hade jag en tjatandes å bedjandes Jimmie i passargerarsätet... Han var verkligen helt såld på den lilla lurvtussen... Det va väl jag också, men ja ville bara inte erkänna de, utan jag stog emot, iskall som jag kan va ibland!!
Men på Torsdagen hade jag redan bestämt mig, men jag höll mig från att säga någe te mitt ex..han ringde några ggr under dagen å tjatade också..men jag sa bara ''Njääee..jag vet inte''... Men Regina i stallet (där jag jobbade) genomskådade mig, ''Du har visst bestämt dig Linda, visst har du? Du vill ju ha hunden''... Mycke riktigt!
Så jag ringde på kvällen till Uppfödaren och sa att vi gärna ville ha valpen, så vi var Välkommna att hämta honom redan på Fredagen!
Och villken dag sen.. Hela Fredagen gick man bara och väntade och väntade...jag försökte prata med Elvis (katten) att vi skulle hämta hem en kompis te honom, att han skulle vara snäll osv. Jaja, jag vet..fjantigt! Men Elvis betyder mycket för mig och den katten är välldigt speciell måste jag säga och jag va livrädd att han skulle bli sur och ''flytta'' villket djur faktiskt kan göra om dom känner att dom blir som försummade.
Så, kom äntligen kvällen och vi satte oss i bilen och styrde kosan uppöver, till ett litet ställe som mellan Linköping och Norrköping..minns int just nu va de heter.. men iaf.. tog la 2h att åka... va där kl 6 på kvällen som bestämt! Uppfödaren hade badat och trimmat lill killen, vi fick ett sk valppaket med foder,böcker,film och snuttefilt, sen fick han även en nalle med sig i form av en gris med Harley Davidson jacka å mössa.
Det va jobbigt å se hur ledsna uppfödar-familjen blev, Vince Neil va deras älsklings valp och dom hade igentligen tänkt att behålla honom, men då dom redan hade så många hundar så kunde dom inte.
Kl 20.00 styrde vi kosan hemöver igen.. lille plutten låg och sov hela vägen i baksätet med Jimmie, medans jag körde och satt och oroade mig för hur Elvis skulle reagera.
Väl hemma så gick de förvånansvärt bra, dom kom ganska bra överenns och efter 2 veckor va dom bästa kompisar, Elvis och Presley!
Ja jisses.. skulle kunna berätta hur mycke som hellst om den dagen å hur de ha vart nu 1år, men då skulle de bli en hel hemsida tror ja..just de..Presley har ju en egen hemsida =o) www.presley.zoomin.se       kika in på den vettja.. =o)
Men iaf. vad jag vill ha sagt att den dagen då Presley kom in i mitt liv, va den bästa dagen i hela mitt liv!! Han har skänkt mig mycke glädje den lilla krabaten och de gör han fortfarande, utan Presley vet ja inte hur jag skulle må idag, efter allt som har hänt..han är som en solstråle i mitt liv, en frisk fläkt (bokstavligt talat) Han är ingen hund, han är som en..jaa.. människa! Ni måste träffa honom för att förstå de hela! =o)
Jag bakade iaf en rulltårta nu ikväll, toppade med grädde å persika, varför? Jo..för att fira att jag lyckades få en så

Bilden här nedan är den första bild jag såg på Presley *annons bilden* vem kan motstå ett sånt charmtroll??


TACK Presley för att du finns i mitt liv, Älskar Dig!! <3

Jaja..vet vad ni tänker ''hon e knäpp'', men djuren betyder mycket fö mig!!

Puss o Kram
//Cherrylipps*

Fredag........

Jaha och så va de Fredag igen då? Va faan tog denna vecka vägen igentligen?? Har int gjort nå spännande.. =o( Trist! Och idag ha ja då verkligen inte haft varken ork eller motivation te å gö nåt, har vart lite hängig! Men bidde piggare efter att ha knatat 4km med Presley..var verkligen toppen väder idag, lagom kallt, klarblå himmel å solsken.. Hade kunnat gå hu långt som hellst känndes de som.

Så vad väntas utav helgen då??...Mjaa du.. ingen aning..sitta hemma å uggla, som vanligt antar ja =o/
Man ha de int roligare än vad man gör sig!!

Önskar alla en trevlig helg iaf!! och nu ska ja allt bevisa att jag KAN le.. inte många kort jag ler på.. men se på faan...   



Take care!
//Cherrylipps* 

Frusen

Idag har det vart en sån där dag som bara ha försvunnit *poff*...vakna rätt sent också,har sovit dåligt som vanligt. Knata upp å käka frukost, klädde på mig och grejja, sen va ja ner på byn en snabbis.. visste int nå vad ja skulle hitta på, ringde te folk å fråga om de va nån som villje bju på kaffe..men tji fick jag. Så då styrde jag kosan mot Alfta, varför vet jag inte..kännde bara för att åka nånstans, jag brukar göra så när jag har tråkigt och inte bara vill sitta hemma å glo, då tar jag bilen å far iväg nånstans.. Åkte ''raggar rundan'' i Alfta, sen tog jag Långhedsvägen hem, kanske lite utav en omväg, men kul å se nå nytt också än bara dunka på, på 310:an jämt! Tuffa på där sakta i halkan å kika på hus.. Det är väldigt fint här omkring faktiskt! bara de att man int tänker på´t när man är upp i de jämt.. Därför kan de va kul å bara sitta å åka runt å titta lite här å där =o)

När ja väl kom hem så började de bli mörkt, så de fick bara bli en kort promenix med lill pojken idag och jag tror att han va nöjd med de för de va int alls nå vidare väder, glänna som faan =o/
Efter maten så kännde ja mig int nå piggelin så jag gick å la mig en sväng, lyckades sova 1h iaf..men kan ju säga att jag fortfarande inte känner mig så pigg, fryser som satan, ont i halsen å huvet =o/ Är väl dax för en förkylning för mig å nu, har klarat mig bra länge!! Sist va nog i Påskas, då va ja rejält knöven i 2 veckor, hugaligen...

Nä, nu bli de tv´n och en film som jag ska se, ''Matte söker Husse'' , en tittel som passar på mig tycker ja, eller?? =o) Haha!

Take Care!

// den frusna Cherrylipps*

I´m not mad

Många tycker jag jämt ser så sur ut, men jag är sällan sur! Jag har väl bara det utseendet kanske, vad vet jag? Kom iaf att tänka på de idag..för nästan jämt få jag höra ''Fan va du ser sur ut idag då'' Vadå? jag är inte sur.. måste man gå å flina upp sig jämt då?? Gå å ha ett tillgjort leende på läpparna, ser de bättre ut?? 
Ähe..jag sir ut som ja sir ut, tycker fölk att ja sir grining ut så få dom la tycka de då.. jag vet ju bäst själv, att jag offtast är en glad liten filur med glimten i ögat =o)

Därför! tycker jag att denna bild passar på mig =o) Och tänk på de nästa gång du träffar mig, jag kanske rentav vill/behöver ha en kram!!



Hihi.. söt va?

//Cherrylipps*

Avgiftning

Många håller ju på med de däringa Nyårslöftena och visst, jag har väl kanske gett nåt jag också nångång men har säkerligen inte kunnat hålla de, som vanligt =o/ Men i år så glömmde jag bort de där med Nyårslöfte totalt!! Kom på´t när ja vakna på nyårsdagen, men då va de ju försent..men jaja..shit the same, vem bryr sig??
Jag hade iaf tänkt att försöka sluta snusa (notera FÖRSÖKA) Har ju lyckats förr ett par gånger, men så har de hänt nåt så då har man lixom behövt en ''napp'' och så har man börjat igen..
Men nu tänkte jag faktiskt lägga manken till och verkligen göra så gott jag kan för att bli fri den där skiten, de kostar ju bara en massa pengar som man..hmm..suger upp?? Eller nå.. bortkastade pengar ju, men det är ju så jävla gott.. Men nu så! Jag har bara förbrukat 1 dosa på 3 dagar nu och de är duktigt gjort av mig, annars gåre åt 1 dosa på 2 dagar.
Men idag va de verkligen kris, tog min sista i går kväll vid 10 tiden, sen hade ja inge mer hemma och jag höll på å gå i taket i morse.. Jisses..ni ska va glada att ni inte va i samma rum! Satan vad bitter jag va och sen skulle jag va hos min moster halv 1 så jag stressa inte direkt, men så fick de andra för sig å åka 12 ist.. åh herre min get, de borde dom ju inte sagt.. Då tog de hus i helvete! Gapa å skrek å va föbannad... =o/
Så då vi kom ner på byn va jag tvungen att gå in på macken å köpa mig en dosa. Jag kunnde ju inte va sån där då jag skulle te moster min på middag, sitta där och tjura för ingenting.. nä.. uscha!
Förut ha de funkat att bara tvärsluta, men nu måste jag nog trappa ner sakta men säkert ist.. för ska jag tvärsluta nu, så är de nog bäst att jag åker upp till stugan och sitter där själv 1 vecka, ingen som kan va i närheten av mig annars.

Det e knepigt igentligen vad nikotin kan göra med kroppen..skrämmande! Har snusat sen jag va 16, så ca 7 år har dosan vart min vän, men nu måste de få ett slut, finns mycke roligare att göra för pengarna.

Men men.. har man gett sig in i leken får man leken tåla! Så är de ju... och nu jävlar ska jag lyckas.. måste lyckas.. men som vanligt lär de la ske nåt så man börjar på nytt igen, skulle inte förvåna mig.

Så.. nu vet ni, mina närmmaste iaf. att är jag bitter nån dag, så vet ni orsaken! Linda håller på att avgifta sig själver.

Ha en fortsatt trevlig  Trettondag!

//Cherrylipps*

Why?

Mina tankar har mestadels varit på annat håll i ett dygn nu, jag är fruktansvärt ledsen och orolig.. Hur kan en stor å stark kille ge sig på en tjej som inte har mycket att försvara sig med... Hur kan man nästintill slå ihjäl den man älskar?? Hur kan man ens slå den kind man engång har kysst?? Det enda jag kommer på är FEG!
Man måste vara jävligt FEG när man ger sig på nån som är mindre och svagare än sig själv, så in i helvete FEG!!

FY FAAN...


I övrigt har denna helg bara vart lugn, som vanligt! Mestadels legat i soffan å kikat på tv.. de låter rätt trist eller hur? Men men.. Idag har de vart på tok för kallt för att gå på långtur med Presley också, minus 26 grader =o/ Inte så skoj..

Nåja..
Ta hand om er i vintermörkret!!

//Cherrylipps*

~*~2009~*~


Jaha..å så har ett år gått igen nurå! Snabbt gick det också måste jag säga, vet int vart de tog vägen.. men jag kan göra en snabb sumering utav 2008: Glädje, Sorg, Gäldje, Sorg, Förvirring, Glädje, Sorg, Förvirring, Okej!
Japp..så såg mitt 2008 ut! Spännande va?
Man få väl se vad 2009 har att erbjuda nurå, man kan ju hoppas att de blir bättre men föga, iaf inte när de gäller mig.. Som en klasskompis i Jönköping sa ''Fan Linda, varför ska du råka ut för skit grejer jämt? Ska du aldrig få va lycklig, alltid äre nåt, tycker så jävla synd om dig gumman''.. tja, vad ska man svara på de? That´s me! Alltid äre nåt.

Nåja.. Helgerna har väl vart hyffsade iaf måste jag säga.. lite långtråkiga, men okej! Har bara suttit hemma framfö tv´n och vart ut med Presley varje dag på långpromenader i de fantastiska vintervädret som vi har haft. Så himmla skönt att komma ut i skogen,solen skiner 15 minusgrader, rimfrost på träden och mycke snö.. Härligt!!!
Men de känndes tomt i Julas måste jag säga, detta va första gången på flera flera år som jag firade jul utan nån pojkvän och sen var ju inte brorsan hemma heller, de känndes också knepigt bara jag, mor, far och djuren och aldrig har vi väl haft en sån ful gran och aldrig ha de väl legat så lite julklappar under granen.. Ja jisses.. De va bättre förr.

Nyårsaftonen då? Ja..samma där.. första gången på flera flera år man skålar in de nya året utan pojk, men men.. jag hade Presley iaf! Vi va upp på berget och tittade på fyverkerierna vi och jag pratade med min älskling, Malin via telefon då de slog om till 2009, sen dracks de lite skumpa och sen va de bara att gå te sängs.

Usch vad jag klagar.. jag ha de ju bra som de är ändå, jag mår rätt så bra, jag har tak över huvudet och en underbar familj!!

Nå väl.. GOTT NYTT ÅR!!!

//Cherrylipps*